2777
2789
عنوان

آی یو دی میشه ۸ میلیون؟؟؟😕

3681 بازدید | 34 پست

امروز زنگ زدم مطب دکترم، گفت با دستمزدش می شه ۸ میلیون

اگه جنس معمولی بذاری میشه ۵ میلیون

من فک می کردم حدود ۱ تومن اینا میشه

بچه ها کسی این کارو جدیدا انجام داده؟

کجا برم که قیمتش مناسب تر باشه

خونه مون سمت پونکه، ترجیحا همین سمت غرب یه جا رو معرفی کنین

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

وااایی منم‌ میخواستم بزارم نمیدونستم در این حده😑

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر گرون...  منم میخواستم...  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
خیلی چرته بنظرم اصلا فطعی نیست یه بار یکی ویدیو گذاشته بود که بچه دار شو د وقتی به دنیا اومد بچش ای ...

اره منم دیدم فیلمشو الانم نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.