2777
2789

من موهامو کوتا کردم کناره ها تیغ بعدش دکلره کردم یه رنگ ترکیبی زدم رفتم عقد یکی. از اقوام ۵۰ نفر اومدن پرسیدن کجا رفتم و میخوان برن انجام بدن بستگی داره به خودت چی بهت میاد چی دوست داری من خودم استخونی دوست دارم البته موهام نمیره تو پایه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهامو کوتا کردم کناره ها تیغ بعدش دکلره کردم یه رنگ ترکیبی زدم رفتم عقد یکی. از اقوام ۵۰ نفر اوم ...

من میگم میشه دکلره خالی کنم؟ یا ی رنگ کاهی هم روش بزنم کامل ؟

والا میگم دکلره کنم و ی رنگ کاهی بزنم روش ولب بلد نیستم چون آرایشگر نیستم 

والا منم رفتم آرایشگاه ولی اگه خودت بلدی بزنی اگه پایه ۱۰به بالا شد و قرمزی و زردی و سبزی نداشت خوبه اما اگه مثل من ۹بیشتر نرفت رنگ و بزن روش بابا رنگ ک آسونه رنگ و با اکسیدان قاطی کن بذار

والا منم رفتم آرایشگاه ولی اگه خودت بلدی بزنی اگه پایه ۱۰به بالا شد و قرمزی و زردی و سبزی نداشت خوبه ...

اره میزنم . فقط بعد عاشورا رنگ بزنم عیبی نداره یا باید دوماه محرم بره میگن گناه؟