2777
2789
عنوان

از دست شوهرم میخوام خودمو بکشم

1816 بازدید | 30 پست

بچه ها تو روخدا واسه م دعا کنید .سه  چهار ماهه خیلی اوضاع زندگیمون افتضاح شده .یه هفته باهم خوبیم بعد یه بهانه میاره قهر میکنه اگه من نرم منت کشی تا ۴۰ روز قهر و دعواهای شدید داریم .همه شم بهم میگه برو ...هیچی ام نمیخواد مهر بده بهم ...

دیگه خسته شدم ازش.دعا کنید خدا جواب این کاراشو بده .ازدواج  دوممه .نخواستم تا الان طلاق بگیرم ...

دیگه خیلی داره عذابم میده ...

تو رو خدا تو این شبها که واسه امام حسین اشک میریزید منو دعا کنید ...💔

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم صبوری کن فعلا  زود به طلاق رفتن  فک نکن

بخدا نمیتونم دیگه .خودمم راضی به طلاق نیستم .

تریاک میکشه .اخلاقش افتضاح شده .سر هیچی نمیتونم اعتراض کنم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

عزیزم ب نیت خوب شدن رابطتون باهم روزی ۱۴۰۰مرتبه ذکر یاودود بگو  ی مدت همینطور ک باهاش مهربونی بیشتر ازش فاصله داشته باش .شاید مشکلات مالی و روحی داره ک توازش خبر نداری 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
با کس  دیگه ای نیست ؟ یا شاید خانوادش در مورد شما بد میگن من واسم پیش اومده  سعی کن محبت ...

به خودم که میرسم .بهش محبت میکنم .ولی دیگه وقتی قهر میکنه اعصابمو خورد میکنه .خیلی روم ون به روی هم باز شده .

جفتمون راضی شدیم به طلاق دارم سکته میکنم

هر روز به مدت چهل روز سوره مزمل و سوره طلاق بخونید ان شاء الله مشکلتون حل میشه

بخدا همیشه دستم به دعاست .تا الان با این زندگیمو نگه داشتم

بخدا نمیتونم دیگه .خودمم راضی به طلاق نیستم . تریاک میکشه .اخلاقش افتضاح شده .سر هیچی نمیتونم اعترا ...

یواشکی ببرش بیمارستان روانی بستریش کن تا ترکش بدن .نگو واسه درمان میریم بگو نوبت دکتر  اعصاب دارم اونجا .با مامورهاشون هماهنگ شو قبلش و بذار ترک کنه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
قهر میکنه کجا میره ؟  شکایت ترک نفقه کن

تو خونه س .منتظر بهونه س سریع قهر کنه .

یواشکی ببرش بیمارستان روانی بستریش کن تا ترکش بدن .نگو واسه درمان میریم بگو نوبت دکتر  اعصاب دا ...

انقدر قلدر و پر روعه که .به بابام میگه در آمد دارم دلم میخواد میکشم به کسی هم مربوط نیست