2777
2789
عنوان

برای خانمایی که میگن من مهریه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 25 پست
منم مهریه رو قبول دارم چون قوانین مزخرف فقط همین حق انتخاب رو داده بهمون. به نظرم زیاد جو نگیرتمون و ...

دقیقا من نمیفهمم چرا دخترامون فکر میکنن با گرفتن شروط هفت گانه برابری دریافت میکنن؟؟بله باید شروط هفت گانه دریافت بشه ولی آیا میدونن چیزی که دریافت میکنن فقط یک وکالته و مرد هروقت خواست می‌تونه سلبش کنه؟آیا میدونن اگر خدایی نکرده مرد فوت شه اون شروط دیگه هیچ ارزشی نداره؟گمون نکنم بدونن و باز بگن نه مهریه ارزش منو پایین میاره

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
اگه مادرشوهرم قبول نکرد چی؟؟ اصلا دلم راضی ب اینکار نیست بخاطر ی وام ۳۰۰تومنی خونه رو بزنیم بنامش

اگه قبول نکنه عملا کاری نمیشه کرد .به صورت قانونی خونه به نام خودشه 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من نمیفهمم چرا دخترامون فکر میکنن با گرفتن شروط هفت گانه برابری دریافت میکنن؟؟بله باید شروط هف ...

دوست عزیزمیشه لطفاً در رابطه با صلب شروط هفت گانه توضیح بدید؟متشکرم

دوست عزیزمیشه لطفاً در رابطه با صلب شروط هفت گانه توضیح بدید؟متشکرم

با دادن این حقوق به زن حق از مرد گرفته نمیشه و فقط یه وکالت از طرف مرد به زن داده میشه .به عنوان مثال حق خروج از کشور .یعنی من به همسرم وکالت میدم هر زمان که خواست از طرف من وکالت داره که رضایت نامه خروج از کشور رو امضا کنه‌.و مثل هر وکالت دیگه ای قابل ابطال هست . یعنی اگه بخواد میتونه شمارو ممنوع الخروج کنه

دقیقا من نمیفهمم چرا دخترامون فکر میکنن با گرفتن شروط هفت گانه برابری دریافت میکنن؟؟بله باید شروط هف ...

دقیقا همین اتفاق برای اشنای ما افتاد یه وکالت بود که اقا گفت نمیخوام حالت بدو برو ببینم به کجا میرسی و خانومم به هیچ جا نرسید 

من نه مذهبیم نه فکرم بسته س... اتفاقا دارم مهاجرت میکنم اون طرف به نامزدم گفتم همه چی برابر چون میدونم قانون اونجا پشتمه. ولی اگر ایران میخواستیم بمونیم میگفتم قطعا مهریه رو میخوام  چون شرایط و قوانین کشورها با هم فرق داره. ادم نباید الکی جوگیر بشه اروپا رو ببینه بخواد با قوانین اینجا مقایسه کنه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دقیقا همین اتفاق برای اشنای ما افتاد یه وکالت بود که اقا گفت نمیخوام حالت بدو برو ببینم به کجا میرسی ...

اگه ازدواج ایرانی ثبت کردی بیخیال مهریه نشو ولی اگه میخوای اونجا ازدواج ثبت کنی اره کارت درسته

اگه ازدواج ایرانی ثبت کردی بیخیال مهریه نشو ولی اگه میخوای اونجا ازدواج ثبت کنی اره کارت درسته

نه ثبت نکردم کلا میرم دادگاه اونجا با قوانین اونجا ازدواج میکنم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
با دادن این حقوق به زن حق از مرد گرفته نمیشه و فقط یه وکالت از طرف مرد به زن داده میشه .به عنوان مثا ...

ممنونم 

شماحقوق خوندید؟ 

میشه لطفابه سوال من جواب بدید. 

اگرمرد وکالت تام بده وزن حق طلاق روخودش از این وکالت بگیره بعداونم میتون بیاد ابطال کنه؟ 

متشکرم 

نه ثبت نکردم کلا میرم دادگاه اونجا با قوانین اونجا ازدواج میکنم

بهترین کارو میکنی

ممنونم  شماحقوق خوندید؟  میشه لطفابه سوال من جواب بدید.  اگرمرد وکالت تام بده وزن ...

نه حقوق نخوندم فقط علاقه مندم 

.وکالت تام مثل همه وکالت ها قابل ابطال مگر اینکه در وکالت قید بشه موکل حق سلب را از خود عزل مینماید .

با توجه به قوانین کشور بهتره حقوق بصورت جداگانه گرفته بشه .حتما از وکیل معتبر بخواین این شروط رو براتون آماده کنده تا هیچ مویی لای درزش نره و حتما این جمله اینکه موکل حق سلب را از خود عزل مینماید در وکالت نامه نوشته بشه