2777
2789
عنوان

خواستگاری که میگه نباید کار کنی

234 بازدید | 23 پست

بچه ها اگر یک خواستگاری بیاد که بگه نباید کار کنی کلا ولی همه چیش خوب باشه به نظرتون چطوره؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

من قبول نمیکنم چون اگه همش تو خونه باشم دیوونه میشم

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل کاری؟ اگه خودتم کارکن نیستی اوکی ولی اگه شاغلی ممکنه سختت بشه بعدشم باید ببینی فقط با کار کردن مشکل داره یا کلا توی بیرون رفتن و باشگاه و خرید و..‌ هم سخت گیری میکنه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

اگر فعالیت های دیگ اجتماعی محدودتت نمیکنه مثل کلاس های مختلف بیرون رفتن و ... .بیمه رد کنه برات و از لحاظ مالی هم تامین باشی به نظرم مشکلی نداره و اینکه از تاریخ بعد ازدواج هر چیزی از منقول و غیر منقول بینتون نصف بشه 

چون شما مسولیت خونه رو بعهده میگیرید و همسرتون بیرون