2777
2789
عنوان

خوش سلیقه های بیاید کمکم کنید🥲

83 بازدید | 10 پست

میخوایم روکش مبل سلطنتی هامون و عوض کنیم راجب رنگش نظر می‌خوام

راهنمایی : مبل راحتیا و ست میز غذاخوری و اینا قهوه ای هست ، فرشامونم کرم قهوه ای ماهی ، درکل خونمون کرم قهوه ایه 

مبلامونو چه رنگی و دسته هاشو کرم یا قهوه ای کنیم؟؟

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕

پرده هات چ رنگیه؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نارنجی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

پرده رو باید عوض کنیم اون تم خونرو بهم زده😂 بنفش هست

ن عوض نکن حیفه 

مبلا رو پارچه ساده کرم بگیر

۱ پارچه هم کرم با گلای بنفش ترکیبی بزن قسنگ میشه

دوس داشتی از مبلا و پرده ت عکس بزار ببینم چطوره

بهر حال بجز کرم و قهوه ای بتید ۱ رنگی تو خونه بیاری ابنجوری خیلی بی روحه افسردگی مبگیری

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
ن عوض نکن حیفه  مبلا رو پارچه ساده کرم بگیر ۱ پارچه هم کرم با گلای بنفش ترکیبی بزن قسنگ میشه ...

درسته ممنونم از راهنماییت

ببخشید عزیزم خونمون الان بهم ریختس جمعش کردیم اگر نبود عکس میدادم

در اون حدم بی روح نیست فرشامون شلوغ پولوغه😂

غیر از کرم یا قهوه ای هر رنگی بزنی پشیمان میشی  چون قهوه ای خانه را تیره میکنه پس بهترین رنگ ک ...

آخه کرم ساده یجوری میشه با حس میکنم

ساده نگیر طرح تار باشه که تنوع هم باشه 

من فرش و مبل و پرده هام کرم هست البته مبل هام طرح های ظریف  داره خیلی دوستشون دارم و هیچ وقت از انتخاب پشیمان نیستم چون سادگی و خلوتی را دوست دارم 

البته این نظر من هست 

از مامانم فرش و پرده کرم هست مبل ها یه رنگ خاصی داره یه چیزی تو مایه های بژ خیلی کم رنگ که بیشتر به کرم نزدیکه اونم من خیلی دوست دارم