2777
2789

قبلا دکتر علایی نسب بودن که متاسفانه مهاجرت کردن ، الان دکتر رضوان یاری به نظرم دکتر خوب و با سوادیه . فقط اینکه فقط تو نور سزارین میکنه اگر بیمارستان دیگه ای مدنظرته دکتر خیاط زاده تو فاز یک دکتر خوبیه فقط به شدت پولکیه و مطبش شلووووغ😐 اما خیلی خوش برخورده ، سواد خوبی داره و واست وقت میذاره 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
قبلا دکتر علایی نسب بودن که متاسفانه مهاجرت کردن ، الان دکتر رضوان یاری به نظرم دکتر خوب و با سوادیه ...

افسر احمدی چی؟

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونموقع که تحقیق می کردم واسه خودم تعریف ندا عباسی و صدیقه حسن زاده رو هم زیاد شنیدم . اما من خودم پیش عطار زاده عمل جراحی انجام دادم و به نظرم خیلی دکتر خوبیه ، زیر نظر یاری و خیاط زاده هم بودم و به نظرم دکترای خوبی هستند . 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
افسر احمدی چی؟

ایشون رو هم تعریف میکنن ولی من پیشش ویزیت نشدم عزیزم.شما خودتون یکبار پیششون ویزیت بشید قطعا متوجه میشید که میتونید باهاشون ادامه بدید یا نه

اونموقع که تحقیق می کردم واسه خودم تعریف ندا عباسی و صدیقه حسن زاده رو هم زیاد شنیدم . اما من خودم پ ...

نداعباسی کدوم بیمارستانا زایمان انجام میده عزیزم؟

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎
نداعباسی کدوم بیمارستانا زایمان انجام میده عزیزم؟

جز پزشک های نوره بازم از مطب سئوال کنید که جای دیگه ای هم هست یا نه