2777
2789
عنوان

تکرار ازمایش برا چیه ؟

450 بازدید | 11 پست

امروز اومدم ازمایش جواب ازمایشم رو بگیرم چکاپ کامل بود الان میگ باید تکرار بشه ازمایش ؟ دلهره گرفتم نکنه مشکلی دارم ک میخان دوباره تکرار کنن ؟ 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه کارآموز یه گندی زده باشه نمونه رو خراب کرده باشه یا یه اشتباهی تو بخش فنی رخ داده اگه نیاز به تکرار بود کنار هر ازمایش مد نظر مینوشت rechecked  که بعدا دکتر بهت میگفت مثلا یه ماه دیگه دوباره آز بده

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

منم ۲سال پیش ازمایش دادم گفتن باید تکرار کنی نه نگران نباش چیزی نیس

ممنونم عزیزم ک جواب دادی ‌..اخ من بخاطر سرگیچه و درد و بی حسی دست پام اومدم دکتر ازمایش نوشت الان میگم نکنه سرطان دارم 

گاهی وقتا میبینی خودشون گند میزنن مثلا از من ازمایش خون ۳بار گرفت  گفت دستم لرزیده موقع خون گ ...

به فکر نیستن من از صبح با بچه کوچیک اومدم صبحانه هم نخوردم سرمم گیچ میره ..میگ بشین تا جواب اماده بشه