2777
2789
عنوان

روز قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 35 پست
الان ۳۶هفتم نگران رشدنباش بچه دوممه ونوزادتا۲سالگی رشدغول آسایی داره ینی انقدرشدش زیاده ک اصلاتوقف ن ...

ای خدا😔خدایا خودت کمکش کن

الان حال پدر و مادرش چطوره😔

وای خدایا منو ببخش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولته؟ ۲هفته زود نیست؟ خود دکتر گفت دو هفته زودتر دربیارم بچهها رشدشون برای هقته هاس اخره ول ...

سزارین همش ب دکترت بستگی داره واینکه دخترموراس ۳۷هفته و۴روزبرداشت اینوهنوزنرفتم جاس

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
ای خدا😔خدایا خودت کمکش کن الان حال پدر و مادرش چطوره😔 وای خدایا منو ببخش

دلت نسوزه خدادورازجون سرت میاره اون خانم میپرسیدبچه رونیاورده بودامامراجعه بعدی میخاس بیاره

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
ان شاءالله که بسلامتی فارغ بشی عزیزم

ممنونم گلم الهی ب دل خوش برگردی اززایمانت برام دعاکن یکی ازمادوتازودترمیزاد🤣🤣🤣

قدمش خیر باشه پسرم متولد ۱۵ فروردینه دکتر به من برای بعد ۲۰فروردین وقت داد اما به خاطر شرایطم زودتر ...

ینی پسرتون تو قمر درعقرب دنیااومد؟

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍