2777
2789
عنوان

روز قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 35 پست
محرم و صفر کلا یه روز قمر در عقرب میشه؟؟ از کجا روز دقیقش رو میدونین؟؟ اخه ماه عقب جلو میشه یه روز

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۰۲_۰۲۰۰۲۰_whatsapp_saki.jpg

والا منم خرداد ماه بود

یکی از دوستانم برام این عکس رو فرستاد قرار بود کاری انجام بده

چند روز پیش اتفاقی چشمم خورد بهش

نگا کردم دیدم ۳۱مرداد یکی از تاریخای زایمانم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عام این اکثرا برای آدم های دعا نویسه یا اگه هم وجود داشت جادوگر یعنی هر کاری که انجام بدی برعکس میشه ...

جدی

چه جالب..

من وقتی دیدم تاریخ زایمان تو اون روزا هست خیلی ترسیدم

گفتم بپرسم ببینم نظر بقیه چیه

باشه عزیزم

قدمش خیر باشه پسرم متولد ۱۵ فروردینه دکتر به من برای بعد ۲۰فروردین وقت داد اما به خاطر شرایطم زودتر سزارین شدم بعدها فهمیدم متولدین این روز آدمهای خاصی هستن اونقدر این روز خاصه که روز تولدشون رو از دیگران مخفی میکنن این پسرم دست به خاکستر بزنه طلا میشه مثلا برای کاری تلاش میکنه اما انجام نمیشه بعد متوجه میشیم اون کار پر از مشکل یا درد سر بوده انگار ی نفر جلوش حرکت کنه همه چیو شسته رفته در اختیارش قرار بده ی جورابی بعد این همه سال خیالم ازش راحته خرافاتی نیستم اما فکر میکنم چیزایی هست که ما ازش بیخبریم روزای قمر در عقربو پیگیر نمیشم اما گاهی روزایی که کل زندگیم بهم میریزه پر از خشم یا انرژی منفیم اون روز یا چند روز بعدش میفهمم اون روز قمر در عقرب بوده

قدمش خیر باشه پسرم متولد ۱۵ فروردینه دکتر به من برای بعد ۲۰فروردین وقت داد اما به خاطر شرایطم زودتر ...

عزیزممم.

خدا نگهدارش باشه ان شاءالله..

ان شاءالله که خیره..

هیچ اتفاقی بی برنامه اتفاق نمیفته..

پناه بر خودش..

ان شاءالله که تولد بچه منم خوب باشه

شما برات چه تاریخی زده؟

۵شهریورطبق آنومالیه اماچون سزم باید۲هفته دیگ برم جاش 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
عزیزممم. خدا نگهدارش باشه ان شاءالله.. ان شاءالله که خیره.. هیچ اتفاقی بی برنامه اتفاق نمیفته.. ...

الهی همه مادراسالم باشن با نی نیشون ودامن منتظراهم سبزشه

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
من طبق ان تی گفتن ۸شهریور برای طبیعی منم سزارینم زودتر میشه

اره دکتربایدتشخیص بده زودتره

بچه اولته؟ ۲هفته زود نیست؟ خود دکتر گفت دو هفته زودتر دربیارم بچهها رشدشون برای هقته هاس اخره ول ...

الان ۳۶هفتم نگران رشدنباش بچه دوممه ونوزادتا۲سالگی رشدغول آسایی داره ینی انقدرشدش زیاده ک اصلاتوقف نداره بعدمسائل ژنتیکیه دیروزدخترموبردم دکترخدایاتوبه ی بچه ۲ساله ۵کیلوبودالهی شفابگیره