بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عام این اکثرا برای آدم های دعا نویسه یا اگه هم وجود داشت جادوگر یعنی هر کاری که انجام بدی برعکس میشه مثلا طرف توی این روز می خواد بکشتت چون قمر در عقرب نممیری
قدمش خیر باشه پسرم متولد ۱۵ فروردینه دکتر به من برای بعد ۲۰فروردین وقت داد اما به خاطر شرایطم زودتر سزارین شدم بعدها فهمیدم متولدین این روز آدمهای خاصی هستن اونقدر این روز خاصه که روز تولدشون رو از دیگران مخفی میکنن این پسرم دست به خاکستر بزنه طلا میشه مثلا برای کاری تلاش میکنه اما انجام نمیشه بعد متوجه میشیم اون کار پر از مشکل یا درد سر بوده انگار ی نفر جلوش حرکت کنه همه چیو شسته رفته در اختیارش قرار بده ی جورابی بعد این همه سال خیالم ازش راحته خرافاتی نیستم اما فکر میکنم چیزایی هست که ما ازش بیخبریم روزای قمر در عقربو پیگیر نمیشم اما گاهی روزایی که کل زندگیم بهم میریزه پر از خشم یا انرژی منفیم اون روز یا چند روز بعدش میفهمم اون روز قمر در عقرب بوده