2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها من عینک هنگام مطالعه می زنم فقط 

چشام یه مقدار ضعیفه 

الان برای رانندگی برام می نویسه با عینک ؟

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بچه ها من عینک هنگام مطالعه می زنم فقط  چشام یه مقدار ضعیفه  الان برای رانندگی برام می ن ...

باید تست بینایی بدی معلوم میشه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
باید تست بینایی بدی معلوم میشه

تست بینایی یه مقدار چشاک ضعیفه چون خشکی هم دارم دکتر گفت نیاز نیست عینکت عوض بشه 

الان اون معاینه و تست با عینک جدید می گه؟

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
تست بینایی یه مقدار چشاک ضعیفه چون خشکی هم دارم دکتر گفت نیاز نیست عینکت عوض بشه  الان اون معا ...

اگه رفتی برا گواهینامه و تست بینایی گفت چشات ضعیفه عینکت رو همراه داشته باش مشکلی نداره همون رو قبول میکنه

تست بینایی یه مقدار چشاک ضعیفه چون خشکی هم دارم دکتر گفت نیاز نیست عینکت عوض بشه  الان اون معا ...

پدرم چشاش خیلی کم ضعیف بود برا مطالعه میزد به دکتر که گفته بود دکتر هم براش بی عینک نوشته بود فقط گفته بود هر جا میری عینک همراهت داشته باش به خصوص شب ها برای رانندگی شاید لازمت شه

اگه زده باشه با عینک و نبرده باشین رد می‌کنه 

کاربر قدیمی آقا هستم از سال ۹۵ لطفا تاپیک های جنسیتی و سیاسی نزنید من نمیتونم سکوت کنم باز میترکم 😂🤦🫤         ‏از امیدِ جَنَّت و بیمِ جَهَنَّم فارغیم
پدرم چشاش خیلی کم ضعیف بود برا مطالعه میزد به دکتر که گفته بود دکتر هم براش بی عینک نوشته بود فقط گف ...

اوکی مرسی عزیزم

رانندگی شما بدون عینک خلافه و جریمه داره چطور توقع داری ازت قبول کنن بدون عینک امتحان بدی . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز