2777
2789
عنوان

چله حق شناس

131 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی تا حالا نایب گرفته؟ جواب میده نایب؟ من خودم دو بار خواندم چله حق شناس رو حاجت نگرفتم  الان ۸ روز از چله دومم مونده، تا امید شدم، ولی موندم برای بار سوم نایب بگیرم یا بذارم به حساب محالات؟

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام قبول باشه عزیزم کل آداب و شرایطشو بجا آوردی؟اگر آره که ناامید نشو ادامه بده تا روز آخر یکسری روز آخر چله یا بعد از اتمامش حاجتروا شدن

مریمم برای من هم خیلی دعا کن محتاج دعای خیرتون هستم🙏🏻

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

تمام آدابش ب جا اوردی؟ اخه ب جا اوردنشون خیلی سخته

سعی کردم ، حالا غیبت شده در معرضش قرار گرفتم ولی تلاشم رو کردم

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

من بار سوم سپردم به نایب البته ۲بار که خودم گرفتم نیت دیگه بود اما حاجت نداد اما بار سوم سپردم یه خانوم مومن برای بچم خوند حاجت گرفتم یبارم اینجا سرم کلاه رفت گفت میخونه ولی نخوند بچه ها گفتن الکی میگه وبعد تر مطمئن شدم که نخونده نمیدونم چطور دلش به حالم نسوخت اینکارو کرد اما من خودم زیاد نمیتونستم مراقبه کنم فکرکنم بخاطرهمون قبول نشد وحاجت نگرفتم اما نایب که گرفتم حاجت گرفتم خداروشکر اصلا شک نکن انجام بده

من بار سوم سپردم به نایب البته ۲بار که خودم گرفتم نیت دیگه بود اما حاجت نداد اما بار سوم سپردم یه خا ...

اخه ۶۰۰ نایب میگیره میترسم پول بدم و نشه، از طرفی توی چله اول چند تا خواب دیدم ، یه جورایی انگار گفتن نمیشه منتها نمی‌دونم چرا نمیتونم به خودم بقبولونم

اخه ۶۰۰ نایب میگیره میترسم پول بدم و نشه، از طرفی توی چله اول چند تا خواب دیدم ، یه جورایی انگار گفت ...

نایبی که برای من خوند ۴۰۰ میگیره عزیزم ایشالا که جور میشه اگه قسمت نباشه مطمئن باش قشنگ متوجه میشی به دلت نمیمونه که بازم بخوایش

من بار سوم سپردم به نایب البته ۲بار که خودم گرفتم نیت دیگه بود اما حاجت نداد اما بار سوم سپردم یه خا ...

لطفا نائب‌تون رو به من معرفی می‌کنید

مرسی که زندگی م رو ازین رو به اون رو کردی.....