2777
2789
عنوان

توجه زیاد جاریم به همسرم

4877 بازدید | 54 پست

بچه ها جاریم بین بقیه برادرشوهرهام توجه خاصی به همسرم داره.تمام مورد علاقه های همسرمو میددنه یعتی دقت کرده که چیا هستن.تو جنعه همیشه ازش طرفداری میکنه.چیزی که هست اصلا نسبت به شوهر خودش این طوری نیست یه دوره اختلاف هم داشتن.مثلا از تیپ شوهرم میکنه.غذای مورد علاقه شو میدونه ولی واسه شوهر خودشو میگفت نمیدونم چی دوست داره.البته یه بار برادرشوهرم پیام بازیشو با یکی گرفته بود تا جدایی رفتن بخشید دوباره زندگی کردن‌.تو خونشون شوهر من فقط تحویلش میگرفته که سرخورده نشه.یکسال ازدواج کردیم.تو برخورد اول زیاد با همسرم شوخی و خنده میکردن که یه همسرم تذکر دادم و گفت متوجه نشدم خودم درستش میکنم.واقعا هم کم شده از طرف شوهرم.مثلا برای تولد شوهرم استوری کرده بود سورپرایزش کنه.تا حرفشون میشه به شدهرم پیام میداد که همسرم دیگه جوابشو نداد باز آخر.کلا رفاارهایی داره که به عنوان یه خانوم نمیپسندم.اینقدری که سر سفره حواسش به پذیرایی شدن شوهرم هست یک درصد فکر شوهرش نیست.همسرم میگه تو اشتباه میکنی مثل برادر به من نگاه میکنه.یه بار سر این قضیه دعوامون شد به خواهرش گفت ایشون میگه از رو سادگی این رفتار رو میکنه و من هم رفتارش رو نمیپسندم.خب اونم عروسه دیگه چی بگه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت و امدتو کم کن، ببین من وقتی میبینم یه نفر به شوهرم میچسبه مطلقا چیزی به شوهرم نمیگم چون حواس شوهرمو جمع میکنم که ببین یکی دیگه هم داره بهت توجه میکنه! 

در عوض استوری های طرفو برای شوهرم هاید میکنم که نبینه، و رفت و امدمو کنترل میکنم

و اصلا حساسیتی نشون نمیدم، مردا اگر بخوان هرز برن تو کوچه و خیابون براشون ریخته 

بعضی زنها مریضن همش رو مردهای دیگه کراش می زنند خجالت هم نمی کشن یه بار که خواست به شوهرت تعارف بزنه بهش بگو به فلانی(همسر خودش)تعارف کن .من خودم به شوهرم تعارف می کنم بذارکنف بشه لعنتی

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

از بابت همسرم خیالم راحته مرد چشم پاکیه میدونم.جاریم تو ظاهر نه اهل آرایش و خیلی تیپش سادس.ولی یه زنم نمیتونم تحمل کنم یکی اینقدر بهش توجه کنه.حتی به خواهرشوهرم گفتم اگه ایشون آدم با محبتیه پس این محبت رو چرا به شوهرش نشون نمیده.خانواده ضعیفیه برادرشوهرم تمام وسایل زندگی رو خودش خریده و دوسش داره.چیزی که ناراحتم میکنه اینکه همسرم میگه تو اشتباه حس میکنی نیتی نداره.بهش گفتم اگه این خانوم تو جمعه تحویل نمیگیرن وظیفه شوهرشه که مدیریت کنه

از بابت همسرم خیالم راحته مرد چشم پاکیه میدونم.جاریم تو ظاهر نه اهل آرایش و خیلی تیپش سادس.ولی یه زن ...

اصلا مسيله نيت نيست 

اداب درست اين نيست!

چون  نيت سو كم كم بوجود مياد

كوتاه نيا

رفت و امد كم كن

بلكه بلاك هم بكن

اكر استوري تبريك تولد كذاشت تذكر بده

ولي زياده روي نكن

نجنك كه بدتر ميشه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

متاسفانه بعضی زنا کرم دارن 

جاری منم همینطوره با شوهرم .من رابطه رو قطع کردم تقریبا 

البته شوهر من هزار سالم نگاهشم نمیکنه ولی جاریم عین کنه است ول نمیکنه 

چند بار مشترکا جایی رفته بودیم مهمونی ..تا سفره رو انداختن خودش رفت دست راست شوهرم نشست دخترشم رفت دست چپش نشست 

کلا مسیرو برای من بستن خخخخ 

یا میرفتیم خونه پدرشوهرم میرفت کنار شوهرم میشست مثلا چیزی براش تعریف کنه هی تو گوشش حرف میزد 

بله درست میگین اشتباهم اینجا بود که حساسیت نشون دادم الان سعی میکنم بروز ندم.همسرم با برادرش خیلی نزدیکه باراا بهش گفته که بره پیشش اما همسرم بخاطر من رابطه رو خیلی محدود کرده.فقط خونه مادرشوهرم همو میبینیم.

آره آتی بانو جان شوهرم میگه چون خانوادم تحویبش نمیگرن به خاطر دادشم هواشو تو جمع داشتم.احساس منتقل میشه حس میکنم اونم از من خوشش نمیاد

بردارشوهر کوچیکم که اصلا محلش نمیزاره.مادرشوهرم در کل بخاطر پسرش دوباره قبولش کرده.بار ادل که پا گشا شدم میگفت فلانی خیلی شوهرتو دوست داره نمیدونم یعنی متوجه نشده؟کلا دختر سبکیه حتی پدرم که بنده خدا اصلا تو این مسائل حرفی نمیزنه بهم گفت این دختر چرا اینقدر الکی خنده میکنه بدش اومد

وای خدا اسی برو تایپک‌هامو ببین منم یه جاری دارم عین تو کل قضیع رو توی تایپک جاری به‌ شوهرت بگه دردت ب جونم بخون منم چیزی که ناراحتم میکنه اینه که نامزدم میگه تو فکرت غلطه واگرنه منم‌مث داداشش میبینه🙃

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹