2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده!

290 بازدید | 14 پست

من هیچ دردی ندارم ولی یه هفته س مدفوعم باریکه و تکه تکه و باریک . تو نت زده سرطان همه جا نوشته حتما باید برین کولونوسکوپی 

نمیتونم بخوابم عاشق پسر کوچولومم اگه من طوریم بشه ...؟؟!!😭😭😭😭😭

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

تو نت بزنی سرفه علتش چیه میگه قطعا الان سرطان کل وجودتو گرفته و تا لحظاتی دیگه میمیری 🤣🤣 بیخیال بابا 

ب نت اعتماد نکن برو دکتر چیزی نیس

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو نه بابا نت همچیو گنده میکنه یه سرماخوردگیو میگه ایدز داری!!یه دکتر گوارش برو ازمایش مینویسه اصا چیزمهمی نباشه شاید استرس نگیرالکی ماکه دکترنیستبم تشخیص بدیم تواینترنتم نگرداصا

نت همه چیزو افتضاح جلوه میدهههه 

این مشکلتم آنچنان نیست دیدم برا بقیه پیش بیاد فک کنم چیز خاصی نباشه 

برو دکتر باهاش صحبت کن خودش بهت میگ 

فک نکنم کولونو بخواد

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

مرسی دوستای عزیزم . میترسم راستش دکتر برم . میترسم برم و حقیقتی که ازش فرار میکنم و بشنوم بعدش روزای خوشم تموم شه دیگه نتونم بخندم 😭😭😭😭 

من یه عمر عذاب کشیدم تازه یه کم طعم خوشبختی رو چشیدم 

عاشق همسرم و پسرمم 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
مرسی دوستای عزیزم . میترسم راستش دکتر برم . میترسم برم و حقیقتی که ازش فرار میکنم و بشنوم بعدش روزای ...

من یه بار نوشتم درد دست نوشته بود سرطان سینه😂

باور کردی؟؟؟

هیچی نیست خیالت راحت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من یه بار نوشتم درد دست نوشته بود سرطان سینه😂 باور کردی؟؟؟ هیچی نیست خیالت راحت

دعام کن خواهر. من در کل ادم ضعیف و ترسویی هستم 

خودم بی مادر بزرگ شدم فقط ارزوم اینه بچه مو بزرگ کنم 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
دعام کن خواهر. من در کل ادم ضعیف و ترسویی هستم  خودم بی مادر بزرگ شدم فقط ارزوم اینه بچه مو بز ...

چقدر دیوونه ای تو

هیچی ات نیست

بعدش خودت به این تاپیکت میخندی😂

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

شما تا حالا آندوسکوپی و کلونوسکوپی شدید؟

یعنی بار گفتید درد معده به پشتتون میزنه!

من حالم خیلی بده خواهشا جواب بدید🥺

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
شما تا حالا آندوسکوپی و کلونوسکوپی شدید؟ یعنی بار گفتید درد معده به پشتتون میزنه! من حالم خیلی بده ...

سلام عزیزم . نه نشدم اگه غذامو رعایت کنم اوکیم 

شما هم پرهیز داشته باشید مطمئنا خوب میشید

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
سلام عزیزم . نه نشدم اگه غذامو رعایت کنم اوکیم  شما هم پرهیز داشته باشید مطمئنا خوب میشید

پرهیزش چه جوری باشه؟ 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
شما تا حالا آندوسکوپی و کلونوسکوپی شدید؟ یعنی بار گفتید درد معده به پشتتون میزنه! من حالم خیلی بده ...

عزبزم من در مورد مشکلات گوارشی هر سری اینجا نوستم چند روز بعدش خوب شدم حس میکنم بیشتر دردام و مشکلاتم حداقل در مورد گوارشم عصبیه 

چون شدیدا استرسی هستم و دارم خودمو پیر میکنم

خدایا شکر ... کمکم کن 😥