سلام من عینکیم بعد لنز طبی خریدم برا بیرون الان مراسم داریم تاسوعا وعاشورا حالا من لنز بزارم چندساعت خیابون باشیم و آفتاب هست لنز تو چشام اب میشه؟؟ عینک آفتابی نگین نمیتونم بزنم شهرستانم . بعد اسفند اینام دود میکنن اینا برا لنز بده؟؟ اولین بارمه هم خریدم عینک نمیخوام بزنم گفتم لنز بکیرم کلی هم خرج کردم الان موندم بزنم یانزنم خیابون موندن باعث آب شدن لنز میشه؟ یا دود اسفند مضره توروخدا اونااییکه همش لنز میزارن جواب بدن بعد تا چندساعت میتونم نگه دارم؟ اولین بارمه خریدم استرس گذاشتن و برداشتنش یه طرف الان استرس اونام اصافه شد نزدیک ۲ ملیون دادم استفاده نکنم شوهرم غرغر میکنه حالا😩😩😩😩
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من استفاده میکنم مثلا از ساعت ۷غروب میزارم تا ۲شب چیزی نمیشه.ن بابا اب نمیشه مگ الکیه فقط با دست تمیز بذار داخل چشمت و حتما مایعشو عوض کن بعداز دراوردن
بالا سر آتیش نباش. کلا هر آدمی نباید بالای شعله ی شدید آتیش وایسه. چه برسه با لنز
دود اسفندم مهم نیست ولی کلا وقتی لنز داری ممکنه چشمت بسوزه با دود و باد و این جور آلودگی ها. ولی من کلی با لنز هیئت اینا رفتم چیزی نشده
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
اره بابا. فقط بالاسر آتیش که اصلا خودت صورتت میسوزه واینستا همین. سه متر عالیه نگران نباش.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)