2777
2789
عنوان

رمان غول مدفون

99 بازدید | 5 پست

نام رمان : غول مدفون
The Buried Giant
موضوع : زوجی پیر برای پیدا کردن پسرشان راهی سفر می شوند ، پایداری عشق ، زندگی و تحمل آن گاهی نیاز به بخشش و فراموشی دارد.
نویسنده : آقای کازو ایشو گورو
 ( Kazuo Ishiguro )
متولد ۸ نوامبر ۱۳۵۴ کاوازکی ، ایشی گورو وقتی ۵ ساله بود خانواده ش به لندن مهاجرت کردندایشیگورو مدرک کارشناسی خود را در زبان انگلیسی و فلسفه از دانشگاه کنت در سال ۱۹۷۸ و مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته ی نویسندگی خلاق در سال ۱۹۸۰ از دانشگاه انگلیای شرقی دریافت کرده است.

سال انتشار : 2015
تعداد صفحه : 366
ترجمه های موجود :
آقای امیر مهدی حقیقت 366 صفحه
آقای فرهمهر امیر دوست 272 صفحه
آقای سهیل سُمی 392 صفحه
خانم آرزو احمی 456 صفحه

سبک : فانتزی ، رمانتیسم

رده سنی : بزرگسال

* برنده جایزه ادبی نوبل در سال 2017 شد. *

زوجی پیر برای یافتن پسرخود راهی سفر می شوند و در مسیر بارها یاد گذشته ی خود می افتند یاد تک خاطره ها و تمام چیزهایی که یادشان می آید
تمامی رمان بر مبنای هاله یا به نظر اکسل مه ای است که بر تمامی انگلستان سایه افکنده و فراموشی را برای ساکنین به همراه داشته است
در واقع آقای ایشی گورو می خواهد به خواننده به طور غیر مستقیم بگوید پایداری عشق و صلح بین ملتها گاهی با فراموشی ، بخشش و گذشت محقق می شود
تقابل دو دیدگاه در این رمان به شدت به چشم می خورد
آیا گذشت ، فراموشی و بخشش؟
یا تقابل ، دلیل خواستن و توبیخ؟
هر چند هریک در جایگاه خود طرفدرانی دارد اما آقای ایشی گورو با همین دو خط فکری داستان را جلو بردند
رمان از جلوه های فانتزی بهره می برد و نویسنده  با استفاده از آن شجاعت و حالات کراکتر های خود را بیان می کند
در مورد فضا سازی و شخصیت پردازی زیاد وقت گذاشته نشد و همانند نویسندگان عصر حاضر آن را به ذهن خواننده واگذار کرد
حالات چشم و صورت ، خستگی ، غم ، بیماری و غیره.... به خوبی بیان شد. و در واقع بیان احساسات مختلف کارکترها نقطه قوت این رمان است که مدام با فلش بکها و یاد آوری خاطرات توسط کارکترها انجام میشد که ممکن است خواننده در ارتباط گیری بین فصول کمی به مشکل بر بخورد
همچنین چند مبارزه ای که بین قهرمانان انجام شد ، با توصیف مختصری به آن پرداخت شد
گفتگوی بین کراکتر ها از زبانی ساده و شیوا نبود بلکه سخت و مدام با گوشه و کنایه همراه بود و هدف کلام مستقیم بیان نمی شد

نظر شخصی

خواندن چنین سبکی از رمان ممکن است کمی سخت باشد ایشی گورو  عشق ، صلح ، ثبات و بخشش را با سبکی متفاوت بیان کرد
هر چند خواندن این رمان برایم کافی بود و آنقدر جذب آن نشدم که این رمان را خریداری کرده و کتابخانه ام داشته باشم
اما باید گفت
گاهی باید بخشید و فراموش کرد شاید انسانی را که دوستش داریم و برای رسیدن به آن شاید سختی های زیادی کشیدیم ارزش فراموش کردن و بخشیدن را داشته باشد
* خواندن این رمان را حداقل یک بار حتی به طور خلاصه پیشنهاد می کنم*

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.