2777
2789

بچها من میخام اش رشته درست کنم طرز درست کردنشوبلدم..ولی برای بهتر شدن نظر میخام..

چیا میزنید ک متمایز میکنه آشتونو؟؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

مثلا یکی میگف تمر هندی میریزه..

واقن خوب میشه؟؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا مثلامیگن همراه آش((حینِ پخت))کشک اضاف کنم ک باش بپزه..

خوب میشه؟؟..

من که کدبانو نیستم ولی مادرشوهرم همیشه آش رو میزاره ۳ ۴ ساعت جا بیفته تو دمای محیط بعد میخورن

و اینکه نصف اب نصف آب قلم میریزه

اش هاش فوق العاده خوشمزست

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

پیازداغ فراوون براداخل اش حبوبات روخیس کن وتوزودپز جداجدابپز سبزی تازه خیلی مهمه کمی سبزی ات درشت باشه بعدروغن داغ وزردچوبه هم تفت بده بریزتوش مادربزرگم هم قلم گاو میپزه مغزشوباچنگال خوب له میکنه میندازه تواش خیلی خوشمزه میشه 

گاهی انسانم آرزوست
پیاز داغ و سیر داغ زیاد و نعنا داغ زیاد. زردچوبه زیاد که قشنگ تف خورده بلشه .

ینی زردچوبه رو چکار کنم؟؟؟

پیاز داغ و سیر میریزم موقع پخت خیلی خوب میشه 

با خودِ آش قاطیش کنم؟؟؟یا بالاش برا تزیین؟؟

پیازداغ فراوون براداخل اش حبوبات روخیس کن وتوزودپز جداجدابپز سبزی تازه خیلی مهمه کمی سبزی ات درشت با ...

ایووووول😋👌👌👌