2777
2789

بچه ها رو راست بیاین بگین میزان درد این عمل چقدره؟ هرکی یه چی میگه میدونم آستانه درد متفاوته ولی مثلا به نسبت سزارین بگین مثلا چند درصد بیشتره یا اصلا کمتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم انجام ندادم ولی دوستم انجام داد میگفت درد داره ولی قابل تحمله ...خوب مطمینا استانه درد بی تاثیر نیست ..من دندونم و هفته پیش ایمپلنت کردم خدا رو شکر درد نداشتم  ولی همین کارو خواهرم انجام داد تا یه هفته داغون بود 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

من این عمل رو انجام دادم
اصلا مثل سزارین نیست توی سزارین رحم هم شکافته میشه و تا بخیه ها جوش بخورن مدت زیادی زمان میبره
من فقط دو روز درد داشتم بعدش دیگه خیلی خوب بود و براحتی دوران نقاهت رو طی کردم

دوستتون ابدو کرد یا لیپو؟

ابدو انجام داد ...کلا سمت راست تا چپ زیر شکمو و دکتر برش داد ...ولی خیلی شکمش تخت و قشنگ شده ...الانم رعایت میکنه تا برنگرده ....

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
من این عمل رو انجام دادم اصلا مثل سزارین نیست توی سزارین رحم هم شکافته میشه و تا بخیه ها جوش بخورن ...

جدی؟ شما خیلی شکمتون شل بود و افتاده یا یه کم؟ من دوتا سز داشتم میدونم سز چجوره اما میگن ابدو خیییییلی بدتره