2777
2789
عنوان

وای بچها نزدیک بود خفتم کنن هنوز دستام میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 122 پست
منم از پل عابر میترسم  همیشه راه که میرم پشت سرم نگاه میکنم یکی پشت سرم نباشه

اره بخصوص که جلوشو تابلو زدن دیگه مشخص نیست یبارم یه تاپیک خوندم یکی میگفت شاغلم صبح زود هوا نیمه روشن رود رفتم روعابر یارو بهم دست درازی کرد  من کلا میترسیدم از عابر ولی امروز گفتم وسط روزه اتفاقی نمیفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان یکی میاد میگه تو الکی میگی و قصد داری مملکتو بدون امنیت جلوه بدی  خودتو آماده کن&nb ...

وای نبخدا من اصلا کلا زیاد اهل تاپیک نیستم چنددددساله خواننده خاموش بودم تازه چندوقته اومدم هی تاپیک میزنم اونم خیلی نمیزنم مگر ضروری باشه اینم نمیخواستم بگم دوباره گفتم اطلاع رسانی کنم بقیه هم احتیاط کنن

من توخیابونم حتی میدویدم بعدم ببین اینجا یه محیطیه اصلا پلیس نمیاد بمیری هم زنگ بزنی پلیس نمیاد

سرآسیاب؟ ملارد

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

هیچوقت یادم ی مرد دیووث عوضی اشقاال شلوارشو شورتشو کشیده بود پایین متعاذ بوداا افتاده بود دنبالممم خدا ایشالا از اینحور ادما نگزره ب حق امام حسین

هیجوقت یادم نمیره منم مثل استارتر تو خیابونم میددیم 

من توخیابونم حتی میدویدم بعدم ببین اینجا یه محیطیه اصلا پلیس نمیاد بمیری هم زنگ بزنی پلیس نمیاد

پلیس نمیاد ؟ مگه میشه

اگه منطقه انقد بدیه اصلا تنهایی نرو بیرون 😖😖😖😖

(    )