2777
2789
عنوان

موج های آبی مشهد

137 بازدید | 7 پست

دوستان من برنامم این بود ک برم مشهد،خیلی دوست داشتم ک موج های آبی رو برم .کلی ذوق داشتم..ولی الان ک کامنتا رو تو سایتا دیدم همه گفته بودن خیلی بده..افتضاحه و شلوغه و توی اب پُرِ گ*ه بوده😐.....میخاستم بدونم واقعا انقدره بد و داغونه؟!

من اگه برم شنبه میرم..اون تایمم شلوغه خیلی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوبه که همین موج های ابی بلوار اندیشه رو میگی

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
جانم😐؟ من یه هفته در میون اونجام خیلیم عالیه، ولی الان شهرستانیا اومدن شلوغه نمیرم ولی بازم بد نیس ...

چی بگم تو سایت نوشته بودن

خب الان تابستونه طبیعیه ک همه بخان سفر برن..من اگه اول هفته برم بازم شلوغه؟

من زیاد رفتم عزیزم موج های ابی تمیز تروبهتره موجای خروشان چون دوتیکه است هم سردتره هم وسایلش کهنه تره بعضی جاها سرسره هاش زنگ زده بنظرم برو موجای آبی .البته من تاحالا گ .ه ندیدم 😑😑

عیبی نداره تجربه شد🥲

موجهای آبی کثیف و بده؟

کی گفته؟

منکر شلوغیش نمیشم

اونم به خاطر کیفیت و باحال بودنشه که شلوغه

من عاشقشم

هر بار میرم به اندازه یه مسافرت تفریحی فوق العاده بهم خوش میگذره

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
چی بگم تو سایت نوشته بودن خب الان تابستونه طبیعیه ک همه بخان سفر برن..من اگه اول هفته برم بازم شلوغ ...

نه بابا حتما مسخره بازی گفتن، آره کلن شلوغه جا برای وایستادن تو دریاش نیست.

خیلی بهت خوش نمی‌گذره چون شلوغه ولی بازم قابل تحمله