2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که وقت گذاشتی  غیر از اون چی؟  در آمدش خوبه  معماری داخلی با دکوراسیون داخلی ...

روی مباحث تئوری هم وقت بزار و یاد بگیر 

مثل شناخت نور و رنگ و متریال و طراحی درست و اصولیه پلان و … 

نقشه خوانی یاد بگیر 

معماری داخلی گسترده از دکوراسیون داخلی هست 

یعنی دکوراسیون همونطور که از اسمش مشخصه یعنی فقط دکور داخلی

اما معماری داخلی شامل طراحی پلان و اجرا و دکوراسیون میشه 

کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
روی مباحث تئوری هم وقت بزار و یاد بگیر  مثل شناخت نور و رنگ و متریال و طراحی درست و اصولیه پلا ...

بعد جسارتا یک معمار میتونه معماری داخلی هم بکنه یا حتما باید مدرکشو داشته باشه یعنی برم فوق لیسانس 

معماری داخلی کدوم مباحث باید وقت بزارم؟ 

بعد جسارتا یک معمار میتونه معماری داخلی هم بکنه یا حتما باید مدرکشو داشته باشه یعنی برم فوق لیسانس&n ...

بله میتونه 

نیاز به مدرک اکادمیک نیست ، هرچند که داشته باشی بهتره 

میتونی دوره های فنی حرفه ای و جهاد دانشکاهی یا پک های اماده اساتید معماری داخلی رو بخری و‌شرکت کنی 

همونایی که گفتم و مهمترینش نرم افزاره 

کاربر هلن۷۳ هستم 🙂

اهان راستی 

یکی از شاخه های پر درامد معماری طراحی نما هست 

در واقع طراحی نمای ساختمان 

طراخی نما و طراحی داخلی جزو پر درامدترین شاخه ها هستن 

بعدش میشه نظام مهندسی و طراحی پلان و نقشه برداری و … 

کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
هردو رو شامل میشه  یعنی ی فرد معماری داخلی میخونه که بشه طراح داخلی و بتونه دکوراسیون داخلی رو ...

آها ممنون از وقتی که گذاشتین 

شما سایت معماری داخلی می‌شناسید که یه زاویه دیدی بده