2777
2789
عنوان

طلاق لطفا جواب بدین

216 بازدید | 29 پست

خانما من پرونده طلاقم رفته دیوان رای دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعم شد ، الان یه ماهه در دیوانعالی تعیین شعبه شده ولی جوابی نیومده بنظر شما اونجا هم به نفعم میشه؟

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
عزیزم من شوهرم درخواست طلاق داده جلسات شورارفتم چقدرطول میکشه بین زمان شوراوجلسه دادگاه ؟

من دو ماه طول کشید تا پرونده از شورا بره دادگاه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کدوم شهری ،؟ازپیامک ثنامتوجه تاریخ دادگاه شدی عزیزم یعنی بعددوماه تازه پیامکش اوند؟

عزیزم من کرمانشاه هستم ٫ واسم پیام اومد که پرونده م رفت دادگاه به شعبه ۱۴ ارجاع شد

عزیزم کدوم شهری ،؟ازپیامک ثنامتوجه تاریخ دادگاه شدی عزیزم یعنی بعددوماه تازه پیامکش اوند؟

بله ، فقط عقب میندازن که مثلا دو نفر برگردن و طلاق کم بشه

عزیزم من تهرانم الان یه ماه ازشوراگذشته  هیچی نیومده  ؟

تهران شلوغه باید صبرکنی ، شوهرت درخاست طلاق داده بهش بگو توافق کنین و مهریه تو ازش بگیر

مهریه بده نیست تازه فکرمیکنه من بجای مهریه می خوام بچه هاموبردارم 

اصلا همچین کاری نکنی ، حتما تا قرون اخر ازش بگیر این همه ظلم کرده الان بچه هاتم بده بره پی خوش گذرونیش

اصلا همچین کاری نکنی ، حتما تا قرون اخر ازش بگیر این همه ظلم کرده الان بچه هاتم بده بره پی خوش گذرون ...

خدالعنتش کنه مجبورم طلاق شدبدم به خودش دادگاه سرهیچی بعددوتابچه یادش افتادتفاهم نداریم هرزه

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم بعددوماه پیامکش اومدبعداون چندماه طول کشید؟

بعد اون جلسه گذاشتن ماهم رفتیم داور تعین کردن دو نفر از فامیل تو و شوهرتو میخان ، بعد یه هفته دوباره جلسه میزارن و شما و همسرتون میرین و همه چی و میگین اگه توافق کنین بهتر اگه نه طول میکشه تا آقا تمام مهریه تون میده اونوقت میتونه طلاقت بده راحت وگرنه نمیتونه، مهریه ت چند سکه س؟

بعد اون جلسه گذاشتن ماهم رفتیم داور تعین کردن دو نفر از فامیل تو و شوهرتو میخان ، بعد یه هفته دوباره ...

اوهوم یعنی یه جلسه دادگاهه بعدش یه جلسه داور؟مهریه م ۳۰۰سکه س ولی  وکیل میگه میتونه اعساربزنه 

فقط خدا❤️❤️❤️