2777
2789
عنوان

بدوید بدوید اتفاق مهم + عکس

185 بازدید | 1 پست

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ

این بار نذر کرده ام تا چشمانم را تنها به هوای کویت بارانی کنم و دستانم را تنها به امید اجابت تو بگشایم. ای مهربان ترین مهربانان، ای کسی که نامت دوای بیماری و یادت شفای بیماران است، ای کسی که همه ی مریضان را شفاعت می کنی و اجابت کننده ی تمام درماندگانی… اینک من محتاج درگاه تو هستم. التماس دعا دارم به درگاهت تا رخت عافیت را بر تنم کنی.

آمین بگویید به حق خدایی که نامش دوا و ذکر یادش شفا است.

انشاالله که بر تن همه ی بیماران لباس سلامتی بپوشاند.

به توکل لطف و کرمت ای اجابت کننده ی دعا ها…

آمین یا رب العالمین

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230509-230947_gallery_ndc3.jpg

ماندن همیشه خوب نیست، رفتن هم همیشه بد نیست، گاهی رفتن بهتر است، گاهی باید رفت، باید رفت تا بعضی چیزها بماند، اگر نروی هر آنچه ماندنی ست خواهد رفت، اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند، گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غرور، و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند

التماس دعا..انشالله حاجت روابشید🙏

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..