سلام خانوما.این آزمایش جاریمه.۳۸ سالشه و سومین بارداریشه چندتا هم سقط داشته.۱۲ هفته رفته ان تی ولی فرستادنش تبریز برای آمنیوسنتز.بچه ها یه نگاه به آزمایشش بکنین ببینین تاحالا کسی همچین بوده؟!خیلی استرس داریم بخدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بالای ۳۵ اکثرا ریسک بالا میزنن دکتر من که بالای ۳۵ رو کلا میفرسته سلفری یا امینو طبیعیه خلاصه نگرا ...
درسته
دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
جوری با مادرهای ایرانی برخورد میکنن و میفرستن غربالگری، انگار نوزادهایی که دنیا میان، یکی در میون سندرم داون هستن
والا به پیر به پیغمبر این غربالگری بیشتر از اینکه به نفع خانواده ها باشه، به نفع یه عده کادر درمانه که پول به جیب بزنن