2777
2789

سلام ممنون که یک لحظه بهم وقت دادین.میشه برام دعا کنید اگه این لطف را در حقم کردید لطفا پیام بگذارید منم براتون دعا کنم.خیلی دلم گرفته احتیاج به یک معجزه در حد بزرگی خدا دارم😔🌹

🌹🌹.

ان شاءالله حاجت روا بشی

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خدا هیچ چیزی غیر ممکن نیست

از خدا برات معجزه میخوام حاجت دلتو بگیری 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
برای خدا هیچ چیزی غیر ممکن نیست از خدا برات معجزه میخوام حاجت دلتو بگیری 

ممنون عزیزم😭😭😭😭البته که برای خدا کاری نداره خدا کنه من را لایق بدونه.براتون ایه الکرسی خوندم.به حرفتون نیاز داشتم خدا دلتون شاد کنه

🌹🌹.
ممنون عزیزم😭😭😭😭البته که برای خدا کاری نداره خدا کنه من را لایق بدونه.براتون ایه الکرسی خوندم.به ...

عزیزم اگه میتونی نمازشب بخون

معجزه ها دیدم از نماز شب

شک نکن 

انجام بده

خیلی راحته 

نشسته بخونی هم ایرادی نداره

تو نت سرچ کن روشش هست

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
ممنون اره دلم بی قرار هست باید شروع کنم🌹

الهی دلت آروم بگیره

و زودتر حاجت بگیری