2789

ما بعد ۶سال الان فقط شبا یه ساعت حرف میزنیم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما سال اول روزی هزار بار بهم زنگ میزدیم و ویدیوکال میکردیم..

الان چون همه جا ف.یلتره دیگه ویدیوکال نداریم‌ولی تقریبا هرروز حداقل نیم ساعت باهم تلفنی حرف میزنیم.

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔

آره در ارتباطیم هر روز... یه تایمی که کلا با هم هستیم،  بعدشم اگر کاری چیزی باشه پیام یا تماس اینا...چون از نظر کاری هم صحبت داریم غیر از خودمون

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

واای مگه میشهه  هرروز  باهم در ارتباط نباشین؟؟ اون رابطه  عیب داره صددرصد

دو هفته نشده میشناسمش قبلا هر روز خودش میداد الان دو روزه که من اول پیام میدم به دلم ترس افتاده

💞🌺

مگه چند تان؟

😂😂😂

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...