2777
2789

من ۲۱ سالمه ، تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم شهری ک دختراش برعکس جَوش خیلی شیک و باکلاسن و همه جوره از زندگی لذت میبرن 

من خیلی خسته شدم بس ک تو خونه بودم دلم میخواد برم بیرون برم باشگاه مامانم میگه نه نمیخواد بری داداشت خوشش نمیاد

تونیکم رو زانو نباش غر میزنه کوتاه داداشات یچی میگن

رژ میزنم میگه پاک کن ، لاک میزنم یا ناخنم بلند بشه غر میزنه 

همش کنج خونه سرگرمیم ی گوشیه ک واس اونم غر میزنه فقط مرد سالاری کرده

میخوام باهاش درد و دل کنم یجوری جواب میده ک پشیمون میشم

کلاسی نمیتونم برم ک حرفه ایی یاد بگیرم فقط درس خوندم ک رشته خوبی قبول بشم و برم ک اونم برعکس تلاشام هیچ 

امروز باهاش بحث کردم بس ک فشار بهم اومده بود خیلی حرف بارش کردم بش گفتم بود و نبودت واسم فرقی نمیکنه ،اونم گفت ایشالله خدا از رو زمین برت داره

خیلی غمگینم مگه من چکار کردم ک سراسر عمرم کمبود شادی بوده همش گریه ، از خدا گله دارم اعتقادمم داره نسبت بهش از بین میره مگه من به کی ظلم کردم که الان باید عقده های حرفای سرد بچگی و نوجونیم تلنبار بشن و بشه بی اعصابی و روان پریشی و زبون درازی من ، شاید اگه منم تو زندگیم کمتر غم بوده الان خوش اخلاق تر و مهربون تر بودم

به حرفاش توجه نکن برو باشگاه و کلاس .اون که درهرصورت غر میزنه و اذیت میکنه پس تو کار خودتو بکن 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بده که درک نمیکنن یه جوون احتیاج‌به ارایش و زیبایی داره...احتیاج به گردش و تفریح داره..

اینو بدون که اگر همینجور توی خونه بمونی..‌تا اخر همینه..‌ اگر ازدواج‌هم‌کنی باز اوضاعت همینه..‌تنها راهت فقط شاغل شدنه...یا از طریق درس و دانشگاه.. یا از همین الان...

در مورد تفریحات سالمی مثل باشگاه و لاک و اینها... کوتاه نیا...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
پسراش میان غر میزنن بهش بعد سرمن خالی میکنه

مهم نیست کارخودتو کن به فکر زندگیت باش.تو این دوره زمونه با خونه نشستن به جایی نمیرسی.پیشرفت نکنی فردا همین خانوادت سرکوفت میزنن بهت .تا جوونی برو دنبال هدفات عزیزم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ان شاالله زودتر یه جای خوب عروس شی که فقط کل دنیا دورت بده

اونم انتخاب کردم از سر کم محبتی عاشق ی پسری شدم ک جدیدا ده روز ی بارم بم پیام نمیده میگه شرایط اقتصادی حالمو داغون کرده میترسم بیام ی پیام بدم تو ناراحت بشی