2777
2789
عنوان

متاسفم

102 بازدید | 8 پست

۱۰۰هزار تومن،دادم بابت یه لباس که کمک کنم به یکی دیگه

چون میدونم اوضاع مالیشون خیلی بده

مامانم دهنشو وا کرده که مگه صد تومن پول کمیه که میدی بابت چیزای چرت و پرت

یچیزی بهت میگم هی ولخرجی میکنی....

معذرت میخواما ولی وقتی نمیتونین به بچه ها تون صد تومن پول بدین بدون اینکه بپرسین چجوری رفته بیجا میکنین بچه دار میشین

اره وقتی روزها گرسنه میخوابیدم زبونت دراز نبود مامان یه پشمتم نبود

روزایی که بقیه پول میدادن دستم که کتاب بخرمم یادت نبود الان که خواستم به یکی کمک کنم انقد وا شده دهنت؟

ببخشیدا ولی هرچی بدبختی میکشی حقته

خدا میدونه چیو به کی بده

الحق که لایق این زندگی تخم.ی هستی

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

مادر منم گاهی دلمو میشکنه

میشه واسه رسیدن بع آرزوهام صلوات بفرستی 😍سلامتی و خوشبختی مامانم و داداشم ....خوشبختی و ارامش خودمو عشقم ...روزا با تو زندگی رو پر از قشنگی میبینم شبا ب یاد تو همش خوابای رنگی میبینم چشم تو رنگ عسل توی چشم تو نگاه مثله شاه بیت غزل لب تو غنچه نیمه باز باغ تن تو آتیش سوزنده داغ قد تو مثله سپیدار بلند دل تو نرم تراز صبح پرند دل تو نرم تر از صبح پرند ....آهای بزار بپوشمت مثله لباس مهمونی تور سپید دست باد یا مثله رخت زندونی انگشتای کشیدتو کش بده تا اخر من بوسه داغمو بگیر تاکه نیوفته از دهن شراب صدساله من وقتشه که بنوشمت وقتشه که عریان شم بپوشمت alireza  ...(آقایون لطفا درخواست دوستی ندن )عاشق نی نی ام دوست دارم دو تا پسر کاکل زری داشته باشم بیام با ذوق براشون تاپیک بزنم      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادر منم گاهی دلمو میشکنه

خسته شدم از همه چیز ...

دلم نمیخواد دختر ضعیفی باشم حتی گریه کنم دلم میخواد ادامه بدم ولی روح و روانی نزاشتن برام

خیلی خسته م از همه چیز..کاش هرچی زودتر تموم ش

خدایا..

ولی کمک کردن هم بد نیست

منم همینو میگم

ی زمانی هم بقیه به خودت کمک میکردن

چرا الان نباید بزاری خودت به یکی دیگه کمک کنی

خسته شدم از همه چیز ... دلم نمیخواد دختر ضعیفی باشم حتی گریه کنم دلم میخواد ادامه بدم ولی روح و روا ...

برو سرکار ی کاری یاد بگیر ...متکیشون نباشی من از ۱۷ سالگی از مادرم پول نگرفتم دیه اینجوری چیزی هم نمیتونه بگه

میشه واسه رسیدن بع آرزوهام صلوات بفرستی 😍سلامتی و خوشبختی مامانم و داداشم ....خوشبختی و ارامش خودمو عشقم ...روزا با تو زندگی رو پر از قشنگی میبینم شبا ب یاد تو همش خوابای رنگی میبینم چشم تو رنگ عسل توی چشم تو نگاه مثله شاه بیت غزل لب تو غنچه نیمه باز باغ تن تو آتیش سوزنده داغ قد تو مثله سپیدار بلند دل تو نرم تراز صبح پرند دل تو نرم تر از صبح پرند ....آهای بزار بپوشمت مثله لباس مهمونی تور سپید دست باد یا مثله رخت زندونی انگشتای کشیدتو کش بده تا اخر من بوسه داغمو بگیر تاکه نیوفته از دهن شراب صدساله من وقتشه که بنوشمت وقتشه که عریان شم بپوشمت alireza  ...(آقایون لطفا درخواست دوستی ندن )عاشق نی نی ام دوست دارم دو تا پسر کاکل زری داشته باشم بیام با ذوق براشون تاپیک بزنم      
برو سرکار ی کاری یاد بگیر ...متکیشون نباشی من از ۱۷ سالگی از مادرم پول نگرفتم دیه اینجوری چیزی هم نم ...

تو این خراب شده ای که ما هستیم هیییییییییچی نیست ینی بهت بگم دوتا مدرسه هس اونم معلم نداره !!!

در همین حد

اصا جایی نمیتونم برم که چیزی یاد بگیرمم

هیچ پولیم ندارم گه بخوام کاری بکنم

تو این خراب شده ای که ما هستیم هیییییییییچی نیست ینی بهت بگم دوتا مدرسه هس اونم معلم نداره !!! در ه ...

نمیتونی جایی بری فروشندگی عزیزم؟