2777
2789

حاجت دارها بیاید بریم جلو در باب الحوائج ۶ماهه که میدونم حاجت خیلی ها رو داده با اون دستای کوچولوش قربون اون لب های تشنه اش برم دوستای حسینی ان شاءالله شش ماهه حسین با اون دستای کوچولوش دست همتون رو بگیره برام دعا کنید خواهشا اسمم شکوفه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

التماس دعا دارم😭🙏🏻

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شب شهادت  نیستا 

منتصب به علی اصغر عزیزم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بهم تهمت زدن. لطفا برای حفظ آبروی من و اینکه بتونم همه چی رو ثابت کنم و حقم رو بگیرم دعا کن. اسمم فاطمه. این روزا خیلی برام مهمه لطفا دعا کن خدا دلمو شاد کنه 

ان شاالله حاجت روا به خیر و خوشی بشی

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

روز شیرخوراگان التماس کردم امام حسینو قسمش دادم😞😞😞😞😞گفتم بچمو نگه دار😭😭😭😭😭😭حافظش باش 

حالا رفتم سونو بعد ۴سال انتظار میگه پوچه 

چ دنیا لعنت شده ای هست این دنیاااا

کاربری دو نفره

خدایا امشب ما دل شکسته ها رو نگاه کن یا باب الحوائج انشاءالله اونایی که منتظرن دامنشون سبز بشه برای شفای بیماران دعا کنید همه ی دوستای نی نی سایتی مخصوصا کاربر نگار حلما برای شفای همسرش صلوات بفرستید

برامنم دعا کنید انشالله بحق بزرگی اهل بیت هممون حاجت روا شیم اگه تونستید نفری یه ایت الکرسی یا صلوات بخونید برا حاجت روایی جمع 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بهم تهمت زدن. لطفا برای حفظ آبروی من و اینکه بتونم همه چی رو ثابت کنم و حقم رو بگیرم دعا کن. اسمم فا ...

روضه نشستم تو امام زاده شما برام دعا کن خیلی ...انشاءالله که روی دشمنت به زمین میخوره 

اونایی که پیامم میبینن امشب دعا کنن برای شفای مریضیم و اینکه بتونم امسال خونه بخرم😭😭😭یا حضرت علی اصغر با دستای کوچیکت گره از مشکل همگی و من باز کن

روز شیرخوراگان التماس کردم امام حسینو قسمش دادم😞😞😞😞😞گفتم بچمو نگه دار😭😭😭😭😭😭حافظش باش  ...

انشاءالله که ب حق این شب عزیز سال دیگ نی نی سالم بغلت باشه گلم الهی آمین امشب متوسل شو به حضرت علی اصغر امام حسین رو قسم بده به طفل شیرخوارش😭😭😭😭

اونایی که پیامم میبینن امشب دعا کنن برای شفای مریضیم و اینکه بتونم امسال خونه بخرم😭😭😭یا حضرت علی ...

انشالله هر چه زودتر لباس عافیت بپوشی عزیزم

منم دعام کن با شوهرم آشتی کنم و زندگیم از هم نپاشه😭😭

خدایا شکرت🤍