حاجت دارها بیاید بریم جلو در باب الحوائج ۶ماهه که میدونم حاجت خیلی ها رو داده با اون دستای کوچولوش قربون اون لب های تشنه اش برم دوستای حسینی ان شاءالله شش ماهه حسین با اون دستای کوچولوش دست همتون رو بگیره برام دعا کنید خواهشا اسمم شکوفه
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بهم تهمت زدن. لطفا برای حفظ آبروی من و اینکه بتونم همه چی رو ثابت کنم و حقم رو بگیرم دعا کن. اسمم فاطمه. این روزا خیلی برام مهمه لطفا دعا کن خدا دلمو شاد کنه
ان شاالله حاجت روا به خیر و خوشی بشی
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
خدایا امشب ما دل شکسته ها رو نگاه کن یا باب الحوائج انشاءالله اونایی که منتظرن دامنشون سبز بشه برای شفای بیماران دعا کنید همه ی دوستای نی نی سایتی مخصوصا کاربر نگار حلما برای شفای همسرش صلوات بفرستید
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚