2777
2789
عنوان

بیاین در مورد ارتودنسی سوال دارم

2793 بازدید | 54 پست

بعد از اینکه ارتودنسی انجام بدیم و هزینه هم داده شده باشه 

برای کش هایی که میزارن هم باید دوباره هزینه بدیم؟

هم اینکه هر چند وقت یبار باید بریم ک عوض بشن

شما یه هزینه کلی پرداخت میکنی

مثاال ۲۰تومن هزینته ی مقدارشو اول میدی بعد برات قسط میبندن

هردفعه ک مراجعه میکنید خودشون بهتون اعلام میکنن ک دفعه بعد چ زمانی بیایید برای چکاپ

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ی بار عوض میکنن🗿 برا من قسطیه هر ماه یه تومن میدم🚶🏿‍♀

من رفتم برای ارتودنسی گفت اول باید هرچی دندون خراب داری درست کنی بنظرت جرم گیری هم بکنم؟

منم جایی که میخوام برم ماهیی ۷۰۰تومنه

نصفشو اول میدم بقیش قسطی

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
ماهی ی بار عوض میکنن🗿 برا من قسطیه هر ماه یه تومن میدم🚶🏿‍♀

شما هردو فک رو ارتودنسی کردید؟هزینش چقد شد؟ کی انجام دادین ؟هم اینک اگه اقساط بشه هزینه اش بیشتر میشه؟

من رفتم برای ارتودنسی گفت اول باید هرچی دندون خراب داری درست کنی بنظرت جرم گیری هم بکنم؟ منم جایی ک ...

اگ جرم گیری بخاد خودشون میگن انجام بده

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

نه اکه کامل پرداخت کردی هزینه نداره

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

من رفتم برای ارتودنسی گفت اول باید هرچی دندون خراب داری درست کنی بنظرت جرم گیری هم بکنم؟ منم جایی ک ...

اره جرم گیری کن اگ هم نکنی بعدا دکتر نامه میده باید بری حتما 🚶🏿‍♀👌🏿

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
اگ جرم گیری بخاد خودشون میگن انجام بده

ممنون گلم

یه سوال دیگه من شنیدم یه هفته اول ارتودنسی دندونا به شدت درد میگیره وهیچ نمیشه خورد غیر از آب درسته؟

کلا چه توصیه ای داری برای منی که میخوام تازه ارتودنسی کنم 🙏❤😃😁

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
شما هردو فک رو ارتودنسی کردید؟هزینش چقد شد؟ کی انجام دادین ؟هم اینک اگه اقساط بشه هزینه اش بیشتر میش ...

اره 🗿 

کلا شد ۱۷ونیم-۱۸ تومن 

پارسال اذر ماه انجام دادم 

نه زیاد نمیشه هر قیمتی بگن همونو باید قسطی بدید🙂 

ولی اگه براکت بشکنه هزینه اضافی میگیرن 🚶🏿‍♀

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
اره جرم گیری کن اگ هم نکنی بعدا دکتر نامه میده باید بری حتما 🚶🏿‍♀👌🏿

بدبختی یکی دوتا نیس که 

تا الان ۲تا عصب کشی کردم 

۲تا روکش هم باید بکنم 

هزینش خیلی زیاد شد

اگه خدا بخواد میشه 😍😘