2777
2789
عنوان

گلایه های یک زن

301 بازدید | 28 پست

خسته شدم

هروقت خانوادش میان خونمون جلوشون جوگیر میشه یه لوستر سقفی بود که با هم نصبش کردیم همش جلوی اونا میگه من نصبش کردم هی میگم پس من کمکت نکردم میگه نه اصلش رو خودم انجام دادم هی میگم منم خیلی کمک کردم میگه نه...به جای اینکه تعریف کنه...من دلم میخواست مرد زندگیم همیشه همه چیز رو باهم بدونه از ما استفاده کنه از با هم بودن بگه...ولی متاسفانه همسرم همیشه منو حذف میکنه...گوش درد گرفته بود کلی کمکش کردم براش وقت دکتر گرفتم توقعی نداشتم به خدا ولی توی جمع یه بار نگفت زنم برام وقت گرفت رفتیم همش گفت خودم خودم خودم...

یه مسافرت مشهد با هم رفتیم بدون خانوادش بعد از مدت ها،یه بار پیششون نگفت بهمون خیلی خوش گذشت...

به خدا اشکم درمیاد وقتی مینویسم‌‌‌...

دخترم یک سالشه بغل هیچکس نمیره جز خودم هروقت بغل خانوادش نمیره گریه میکنه شوهرم میگه دیوونه شده همش میگم به دخترمون اینجوری نگو توهین نکن بقیه هم توهین میکنن خوشم نمیاد...ولی همیشه میگه...اونام راحت توهین میکنن بهش...منم فقط میگم دخترم خیلی هم ناز و خوبه...

به خدا منزوی شدم از بس رفتار شوهرم توی جمع درست نیست...دیگه دوس ندارم جایی برم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفسش پایینه میخواد خودشو ببره بالا شاید داداشاش یا شوهر خواهرش بالاترن ار خودش؟

نه ازش بالاتر نیستن خیلی هم باهاشون خوبه،جلوی خانوادش با من بد میشه فقط

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

یکم حساسی🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عزیزم عکسش تو جمع انجام بده از شوهرت و کاراش تعریف کن شاید دنبال تمجید گرفتنه احتمالا خونواده اش بهش ...

به خدا انقدر هواشو دارم که دیگه همه فهمیدن من خیلی پشت شوهرمم

شوهر منم تو خونه خوبه پامونو از خونه میذاریم بیرون یه آدم دیگه میشه قسم خوردم هیچ جا نرم باهاش دو ...

آخه نمیشه که نرفت پس خونه ی مادر شوهر نری؟؟گرچه من دیر به دیر میرم