2777
2789
عنوان

بیاید پشیمونم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 27 پست
چشم😂😂

منم همسن توام دخترم داره یکسالش میشه

ولی اصلا دوست ندارم باز بچه بیارم 

انقدر بچه اوردنو بزرگ کردن برات اسون بود ک دنبال دومیشی با این همه مشغله ای ک داری؟

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

درس میخونی ،به همین بچه هم برسی کمبود عاطفی و.. پیدا نکنه..هنر کردی..

صبر کن درست تموم شه خودتم سرت خلوت شه بعد بچه بیار ..تا اون موقع بچه اول هم بزرگتر شده و کمک حالت میشه..

من بچه اولم ۶سالش بود دومی دنیا اومد.. پیش دبستانی بود و نصف روز خونه نبود..تو اون فرصت میخوابیدم با نوزاد.. وقتی بچه اولم می اومد خونه با دومی بازی میکرد منم کارهای خونه رو میکردم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطت همچین بد نیست . اختلاف سنی خوبی هم میشه با توجه به این که میگی دیر هم باردار میشی به نظر من اقدام کن بلافاصله که گیرت نمیاد درسات هم پیش تر میره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

دو تا بچه با حقوق ۱۲ تومن؟؟؟عزیزم فعلا بچه نیار مسافرت برو برای خودت طلا بخر خونتو دوبلکس یا بزرگتر کن بچه دوم دیر نمیشه 

وضعیت مالیتو توپ کن بعدبچه دوم بیار

خود من که سقط مکرر دارم ازخدا یک بچه بیشتر‌نمیخوام 

تنها ارزوم بچه دار شدنه میشه برام دعاکنید.اللهم صل علی محمد و آل محمد
دلم نی نی میخواد کوچولو بمونه 😶  من اگه پولدار بودم 5یا 6 تا میاوردم

من مشکل مالی ندارم اما بچه دوست ندارم همسرمم چون تم فرزند دوست داشت انتخاب کردم البته یه دلیلش این بود

سر بچه اولم 3 سال طول کشید باردار شدم البته 4ماه رفتم دکتر باردار شدم

پس قطعی اقدام کن . تا اون موقع درست هم تموم شده ولی مثلا هفت سالگی بچه ات اقدام کنی یهو اختلافشون میشه مثلا ده یازده سال . بعدشم عزیزم خودت میدونی بارداری کلی اما و اگر داره تشکیل قلب و رشد درست و ..... دست دست نکن که خدای نکرده فرصتش از دستت بره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزم ده تا بچه باید خیلی وضعبتت توپ باشه 

حالاچن سالی بگذره وضعیتتو خوب کن خونه بزرگ بخر بعد بچه دومم بیار

تنها ارزوم بچه دار شدنه میشه برام دعاکنید.اللهم صل علی محمد و آل محمد