2777
2789
عنوان

اگه پارتنرتون رفیق دختر داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 20 پست

راستش من چت بقیه رو نمیخونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه پارتنر صداش نمیکنم 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

ببین این دوستی ها این شکلی اشتباه چون اکثرا تهش یا خیانت یا علاقه پس اگه خوشت نمیاد بدون تعارف بهش بگو نمی‌خوام 

و اگه دیدی دشت بردار دختره نیست بدون ی ریگی به کفش هاست 

همچین شرایطی توی رابطه خودم پیش اومده که میگم 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

دقیقا این رو من داشتم 

اوایل اینجوری خودم رو توجیح میکردم که خب هنوز اون عاشق من نشده به خاطر همین اینجوری میکنه، با وجود عذابی که من میکشدیم ولی سکوت کردم 

خیلی وقت گذشت (10 یا 11 ماه) بهش گفتم تو با بقیه دخترا اینجوری هستی و حرف میزنی، برگشت برای اولین بار به من حرف بد زد 😐 گفت دیونه نمیتونم حرف بزنم؟ منم دیگه گفتم چرا حرف بزن، فقط من و بیشتر از اونا بخواه، دیگه بعد از چند وقت دیگه (1 تا 2 ماه) بهم گفت با یکی رابطه داره، دیگه منم رفتم، 5 ماه بعدش برگشتم ببینم حالش چطوره (داستانش طولانیه خلاصه پیشش موندم و دیگه دوست دختر نداشت)  همینجوری باهاش حرف میزدم و بودم تا این که یک روز دوباره برگشت جلو چشم من به یگی گفت عشقم و همسرم و رهبر قلبم و.... ،خلاصه که نتونستم تحمل بکنم و دوباره رابطمون قطع شد 

دیگه من درمورد حرف زدن و گرم گرفتن اون با دخترا عادت کرده بودم هرچند که هربار مثل تیری میمونه که میخوره به قلب آدم ولی سکوت کردم، این که ابراز علاقه اینجوری کرد دیگه خیلی زیاد بود، نتونستم تحمل بکنم

این رو بگم که البته بهترین دوست هم بودیم، هیچ وقت دوست پسر، دوست دختر نبودیم

این تجربه من بود، تو گزینه هات هم این نبود که برام مهمه ولی سکوت میکنم😅