2777
2789
عنوان

اگه پارتنرتون رفیق دختر داشت

316 بازدید | 20 پست

بعد شمام مثلا حالا اوایل رابطتون بود ولی به هرحال حس بد میگرفتین و وقتی چتاشونو میخوندین حس میکردین یکم فراتر داره میره چیکار میکردین؟

با اینکه همیشه تاکید میکرد دوست معمولیمه

تعداد رای : 32
نظرسنجی
اجازه نمیدادم اینقدر ارتباطشون نزدیک باشه
27
84%
اپن مایندم برام مهم نیست حساس نیستم
5
15%
بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️

من از این طور پسرا خوشم نمیاد 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزينه سوم

اعصاب خودم خرد نميكردم خودم درگير كسي كنم ك با من جور نيست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
یعنی کات میکردین؟

بله حيف از عمر ادم ك ب دست بقيه تلف بشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

به نظرم اینکه مجبورش کنی دیگه کات کنه درست نیست

من خودم کسی هستم که طبق چیزایی که دیدم اصلا دختر و پسری رو ندیدم جنبه ی رفاقت عادی داشته باشن پس به شدت مخالفم با یسری رفاقتا ... برای همین با کسی پیش میبرم رابطه رو مثل خودم باشم

چرا هی جنگ اعصاب راه بندازی به نظرم بخوای محدودش کنی یروز دوباره مخفیانه انجام میده