2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه نظر میگه؟شغلی نداری؟ منم روزی خانوادمو میبرم شغل ندارم سربارم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
سلام مادرتون افسرده است به حرفش اعتقاد پیدا نکنید هر ادمی تو دنیا روزی خودش رو باخودش میاره

کلا مثلا میخوام هندونه بشکنم سفید درمیاد میگه بی روزیی

یا دست به تلاش تو هر مسیری میزارم شکست میخورم زمین میخورم ...

خودمم دیگه باورم شده وگرنه این هنه شکست و زمین خوردن عقب موندن از زندگی معمولی نیس

این باور و بزار کنار خدا روزی رسونه مگر اینکه با کارها یا باورهامون جلوش رو بگیریم همیشه یه مقدلر از ...

من از پول توجیبی که بابام میده با اینکه خیل کمه اکثر مواقع مقداریشو میندازم صدقات ولی...جوری شده مضحکه همه شدم از بس زمین خوردم تو زندگیم 

کلا مثلا میخوام هندونه بشکنم سفید درمیاد میگه بی روزیی یا دست به تلاش تو هر مسیری میزارم شکست میخور ...

خرافاتی نشو

ماهم هندونه باز میکنیم سفید میشه یا شکست خوردیم تو کارای مختلف 

اعتماد بنفست رو ببر بالا

چه ربطی داره؟؟!!!

میگفتی الان گرونیه .کی به من ماهیانه ۱۰ میلیون دادید ببینید بی روزیم یا باروزی :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خدا روزی ده هست.

همیشه سعی کن دست و دل  باز باشی ،حتی در نهایت نداری

حتی اگه نداری ببخشی ،نیت کن بگو اگر داشتم به فلانی کمک میکردم.

به فلان جا کمک میکردم....

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
من از پول توجیبی که بابام میده با اینکه خیل کمه اکثر مواقع مقداریشو میندازم صدقات ولی...جوری شده مضح ...

با دست خودت بده به فقیر یا یه لقمه درست کن بده به فقیر با پولت بخر مواد لقمه را حتی یه نون 

در ش

ضمن یه تسبیح بردار روزی صد بار بگو خدا روزی رسان من است من پول کافی دارم من ثروتمندم هر روز بگو حد اقل چهل روز بعدش هم بگو