هر چند وقت یه بار قیافه میگیره بعد خودش دوباره درست میشه ولی تو اون یکی دو روز ناراحتت میکنه، زنشو دوس داره یعنی؟
ما دوساله ازدواج کردیم، خودش میگه بیشتر از قبل دوسم داره ولی حس من اینجوری نمیگه احساس میکنم دیگه دوسم نداره، قبل ازدواج به پام افتاد تا قبول کردم یعنی تا این حد دوسم داشت، ولی سنشم کم بودا
مردا چون از یه نیمکره استفاده میکنن وقتی فکرشون درگیر میشه میرن تو خودشون اینجوری نیست که بخواد برات قیافه بگیرا توان اینو نداره هم مشغله فکری شو مدیریت کنه هم با زنش حرف بزنه و عادی باشه به این معنی نیست که دوستت نداره
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مردا چون از یه نیمکره استفاده میکنن وقتی فکرشون درگیر میشه میرن تو خودشون اینجوری نیست که بخواد برات ...
کسی که دوسش داشت از فامیل چند ماهیه فوت کرده، هروقت به اون فکر میکنه با من بد میشه، الان دارم با گریه مینویسم تصورم از ازدواج این نبود، احساس میکنم دیگه دوسم نداره کاش بشه برم از اینجا