2777
2789
عنوان

یه خوشگل خانمی

94 بازدید | 14 پست

بهم بگه لطفا چطور عکس پروفایل و اطلاعات کاربریم رو ویرایش کنم.

وقتی رو ویرایش اطلاعات میزنم صفحم بالا نمیاد.

کاربر خاموشی که روشن شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیییی عزیزم🌺🌺

سلام

اگر براتون صفحه بالا نمیاد سایت را دارن درست می کنن برای بعضی ها این طور شده.

تو ساعت های مختلف امتحان کنین.

یا

بعضی کاربران پیشنهاد دادن که مرورگر عوض بشه یا داده گوشی و حالت پرواز خاموش روشن بشه اما من امتحان نکردم ببینم جواب میده یا نه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس     از ایشون بپرس همه رو بهت میگه😍🍓

💖💖💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تاپیک هایی که در مورد سایت سوال دارین:

دسته بندی ⬅️ متفرقه

تالار ⬅️ راهنمای فعالیت در نی نی سایت

باعث میشه تاپیکتون بهتر دیده بشه و هم جواب داده بشه.

سلام اگر براتون صفحه بالا نمیاد سایت را دارن درست می کنن برای بعضی ها این طور شده. تو ساعت های ...

خیلی ممنونم از توضیحتون عزیزم🌺🙏🏻

راستی میشه بگید چطور تگ کنم؟ 

کاربر خاموشی که روشن شد.
خیلی ممنونم از توضیحتون عزیزم🌺🙏🏻 راستی میشه بگید چطور تگ کنم؟ 

برای تگ کردن   

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید‌ ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید. 

اگر باز مشکل داشتید توی تگ

صفحه ۸ این تاپیک را انجام بدین جایی که نوشتم یک چیز جدید کشف کردم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10575155/تاپیک-جامع-حل-مشکل-تگ-کردن-کاربران?page=8

خیلی ممنونم از توضیحتون عزیزم🌺🙏🏻 راستی میشه بگید چطور تگ کنم؟ 

بالاتر گفتم اگر باز براتون درست نشد فقط متن پیشگوتون رو خاموش کنین.

❌️ نیاز نیست مرورگر جدید نصب کنین.

❌️ نیاز نیست صفحه کلید (کیبورد) جدید نصب کنین.

❌️ نیاز نیست که صفحه کلیدتون را به تنظیمات اولیه برگردانید.

✅️ فقط متن پیشگوتون را خاموش کنین.

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

مرسی مرسی🌺

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋