2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر با ازدواج:)

9070 بازدید | 151 پست

کسی بوده خانواده پسر با ازدواجشون مخالف بودن یا برعکس و مشاوره رفته باشن و نتیجه گرفته باشن؟؟ممنون میشم جواب بدید

ما پنج‌ساله با همیم ولی خانواده پسر مخالفن و تصمیم داریم بریم پیش مشاوره 

اما خیلی ناامیده میگه مشاوره هم نمیتونه کاری کنه ،بنظرتون باید چیکار کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات 

خانواده تو ازدواج مهمه مهم 

اونای که سنتی میان پیش بعد یه مدت تر میزنن تو زندگی پسرشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

رها کن 

ازدواجی که با نخواستن خانواده ها باشه کلی مشکل داره بعدش 

پسره کم کم تحت تاثیر قرار میگیره و....

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من رلم خانوادس میخواستن بیان خواستگاری بابام اینا گفتن نه ب اونام بر خورد و رلمو پر کردن ک این ب دردت نمیخوره فلانع بیاره و الان ۲ ماه ک‌ کات کردیم خانواده حقیقتا مهمه🙂

مشاور چی بکنه براتون؟ 

مگه با پسر مشکل داری؟ 

خانوادشو میبری مشاوره؟ 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

مادر همسر من مخالف بود خیلی شدید خود همسرم با کلی صحبت کردن و اینا راضیش کرد میگم راضی این نیست که منو پذیرفته باشه فقط در این حد که حاضر بشه بیاد خواستگاری یا مراسمات الانم که ازدواج کردیم اصلا با من خوب نیست و از هر فرصتی واسه اذیت کردن استفاده میکنه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
کات  خانواده تو ازدواج مهمه مهم  اونای که سنتی میان پیش بعد یه مدت تر میزنن تو زندگی پسر ...

دقیقا خانواده خیلی مهمه اولش پسره داغه می‌ره تو رو خانواده وایمیسه 

چند سال بگذره می‌ره سمت خانوادش و ایشون شدیداً تنها میشه 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

چهار سال تو رابطه بودم 

من خانوادمو راضی کرده بودم اما اونم مثلا خیر سرش راضی کرده بود 

میدونی چی شد؟؟ 

خواهرش تو مراسم خواستگاریم گفت مادرم پیر شده باید بیای نوکریه مادرم کمک دستش باشی 

ببین خانواده توی ازدواج خیلی خیلی خیلی مهمه از من گفتن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆