2777
2789
عنوان

ب نظرتون جنسیت بچم چیه؟

2369 بازدید | 205 پست

سر پسرم که الان یک سال و هشت ماهشه عاشق ترشی بودم.از گوشت ومرغ بدم میومد.حالت تهوع داشتم.اشتهام کم بود 

سراین یکی هم ترشی دوست دارم هم شیرینی.از گوشت و مرغ بدم میاد.حالت تهوعم دارم ولی کمتر از اولی.اشتهامم کمه.

دوست دارم دومی دختر باشه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دو هفته دیگه نوبت دارم  چطور میفهمی عزیز آخه این جایی که میرم سنو خیلی معتبره ولی میگه جنس ...

رفتی عکسشو بفرست شاید تشخیص دادم یه روشیه تو اینترنت یاد گرفتم برا چندتا گفتم درست بوده حالا شما بفرست ببینم چی میشه 

تست کلم چطوریه؟ درسته؟

درسته من سره هر بارداریم انجام دادم درست بود

کلم قرمز نصفشو بزار بجوشه بعد سرد بشه تو لیوان یه بارمصرف ابشو بریز نصف اب کلم ونصف ادرار صبح قاطی کن رنگش عوض میشه پسرباشه روشن میشه مثل صورتی یا چای

دختر باشه سرمه ای بنفش یا ابی پررنگ

حتما خبرشو بده بهم

نه دو هفته دیگه نوبت دارم  چطور میفهمی عزیز آخه این جایی که میرم سنو خیلی معتبره ولی میگه جنس ...

ولی یه روش دیگه هم هست بی بی چک اول صبح بزن اگه خط تست از خط ادرار پررنگتر باشه پسره اگه کمرنگتر باشه دختر حالا شنیدم تو هشت هفته درست نشون میده