2777
2789
عنوان

خانم ها ترو خدا بیایید

106 بازدید | 21 پست

من سقط مکرر دارم 

دوساله اقدام کردم برای دومی و چهارتا سقط داشتم توی این دوسال

قبل از دوره این ماه دوروز قبل موعد بی بی چک گذاشتم و همون ثانیه اول خط T خیلی واضح افتاد روز بعد دوباره تکرار کردم همون مارک مثبت شد ولی دیرتر ولی بازم واضح بود ولی همون روز پریود شدم ولی پریودم لخته نبود و پنج روز تموم شد امروز تخمدان سمت راستم خیلی خیلی تیر میکشه و ول میکنه ولی خیلی دردش شدیده وقتی درد میاد نفس کشیدن برام سخت میشه میترسم برم آزمایش چون سقط زیاد داشتم و نمیخوام الکی خودم رو امیدوار کنم ولی امکان داره باردار باشم؟

شاید قسمتتون نیست  و این همه اصرار و این همه سقط داره سلامتیتون رو دچار مشکل میکنه و دردتون بخ ...

قبلا شاید اصرار داشتم الان یجوایی با خدا قهرم چون هرچی خواستم برعکسش رو انجام داده دیگه برام مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا شاید اصرار داشتم الان یجوایی با خدا قهرم چون هرچی خواستم برعکسش رو انجام داده دیگه برام مهم نیس ...

من خودم نمیدونم هنوز باردارم یا نه ولی این ماه سرخود اومدم قرص لتزول و متفورمین خوردم موقع اقدام میگن احتمال بارداری و خیلی میبره بالا و اگه باردارشن هم جای جنین محکم میشه

من خودم نمیدونم هنوز باردارم یا نه ولی این ماه سرخود اومدم قرص لتزول و متفورمین خوردم موقع اقدام میگ ...

زیاد خوردم اونم با تجویز دکتر آمپول اچ سی جی و اچ ام جی هم زدم ولی بی فایده بود شما هم که متفورمین خوردی باید ادامه بدی حتی اگر باردار باشی وقتی رفتی سونو قلب بعد به دکترت بگو تا اون بگه کی قطع کنی وگرنه ممکنه سقط بشه

یکی پوچ بقیه شیمیایی

دکتر خوب رفتی ؟ همینجوری سقط داغونت میکنه یه بار زمانی که اقدام کردی تا موعد پریود رد بشه کلا تو استراحت باش تا این دوره و رد کنی یا عطاری دارو بگیر برای سفت شدن کمر اخه میگن کمر زن هم شل باشه سقط میکنه نمیتونه جنین و نگه داره

دکتر خوب رفتی ؟ همینجوری سقط داغونت میکنه یه بار زمانی که اقدام کردی تا موعد پریود رد بشه کلا تو است ...

دکتر خیلی زیاد رفتم هر دکتری که گفتن خوبه رفتم ولی جواب نگرفتم این ماه آزمایش های سقط مکرر برام نوشت جوابش بیاد برم ببینم این چی میگه

چند روز دیگه

سلام عزیزم .کپسول گل مغربی رو‌خوردی؟ راضی بودی؟ تاثیرش رو‌متوجه شدی؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
درد سینه هام کمتر شد ولی من درد مال سینه سوم هست نویت گرفتم برم برش دارم

سینه سوم؟چی هست؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.