2777
2789

چهارشنبه روز چندم سیکلت میشه؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۸ . از ای یو ای ۱۴ روز میگذره

انشالا بارداری عزیزم.بعد چندوقت اقدام ای یو ای کردی؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بعدش بیا نتیجه رو بگو منم ای یو ای کردم‌ تعیین‌ جنسیت

عزیزم من جواب ازمایشمو الان گرفتم منفی شد😔انشالله مال شما مثبت بشه . تخمدان سمت راستم این مدت تیر میکشید گاهی کمر درد هم داشتم و نافم بعضی وقتا به سمت شکمم کشیده میشد . من یکستل بود تقدام کردم واسه بارداری و نتیجه نداده بود دکتر گفت ای یو ای کنم و اونجا به آزمایشگاه گفتم برای جنسیت دختر برام بزارن . دوتا فولیکول خوب قبل از امپول hcg   داشتم . قبلا عکس رنگی رحم گرفتم مشکلی نداشتم و فقط کمی تنبلی تخمدان دارم که این ماه دکتر قرص لتروزول و امپول سینال اف داده بود و تخمک دوتا با اندازه ی ۱۸ داشتم و ای یو ای کردم ولی متاسفانه نشد دیگه . اینم بگم ما برای بچه ی دوم داریم اقدام میکنیم .حالا قراره شوهرم بره دکتر ازمایش بده ببینیم شاید اسپرم اون مشکلی داشته باشه و بعد دوباره آی وی اف میکنم

و خدایی که در این نزدیکی است.....