انگلیسی_آسونه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 292 عنوان دکتر خوب برای دیابت در تهران 72 بازدید | 5 پست سلام دوستان دکتر خوب برای دیابت در تهران میشناسید که خودتون و اطافیانتون ازش نتیجه گرفته باشید؟دکتر خدابخشی میدونم هستن که تلفن جواب نمیدن اگه دنبال کلاس زبان هستی به تاپیکام سر بزن😊 1402/05/02 | 13:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انگلیسی_آسونه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 292 قندتون چند؟؟ برای خودم نمیخوام عزیزم برای مادر دوستم میخوام شما اگه دکتر سطح بالایی میشناسید میشه بگید🙏 اگه دنبال کلاس زبان هستی به تاپیکام سر بزن😊
یدیدییدیدیدیدید عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 668 برای خودم نمیخوام عزیزم برای مادر دوستم میخوام شما اگه دکتر سطح بالایی میشناسید میشه بگید🙏 من اصفهان ساکن هستم عزیزم و طب سنتی کارمیکنم و افراد دیابتی داشتم که بهبودی براشون حاصل شده اگر تمایل داشتند بصورت آنلاین میتونم مشاورشون کنم و بهشون راهکاربدم
انگلیسی_آسونه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 292 من اصفهان ساکن هستم عزیزم و طب سنتی کارمیکنم و افراد دیابتی داشتم که بهبودی براشون حاصل شده&n ... مرسی چشم ازشون میپرسم بهتون میگم اگه دنبال کلاس زبان هستی به تاپیکام سر بزن😊
یدیدییدیدیدیدید عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 668 مرسی چشم ازشون میپرسم بهتون میگم چشمتون بی بلا مشاوره هم رایگان هست