2777
2789
عنوان

مرد تیز و زرنگ به نظرتون خوبه؟

493 بازدید | 8 پست

خانم من بالاخره قبول کردم با این خواستگار آخریم یه مدت آشنا بشم و چند روزی هست چت میکنیم و دو شب هم برای عزاداری بیرون رفتیم. 

متوجه شدم نسبت به مردهای دیگه خیلی تیزه و نمیشه پیچوندش و مغز آدم رو میخونه تو چت تا یکی دو کلمه بگم سریع قصدم رو میفهمه من انکار میکنم اونم مثلا قبول میکنه، یا اینکه حواسش به اطراف هست دیشب یکی از دوستام رو دیدم و نمیخواستم برم پیشش، یهو این آقا به بهونه چای رفت اونطرف خیابون بعد که ازش پرسیدم گفت فهمیدم قضیه چیه و برای اینکه معذب نشی تا اون بره رفتم. لعنتی با یه نگاه متوجه شد کلا خیلی به توجه به اطراف و معنی حرف داره. 

حالا شماها تجربتون رو بگید زندگی با همچین آدمی چطور بعدا خیلی زیر نظر و محدودیت نمیشدید و همیشه دست آدم براش رو باشه 

به نظرم یه جوریه انگار کارای آدم جلوش مضحک میشه وقتی ته دل آدم رو میخونه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

آهان حاضر جوابم هست همیشه یه جواب داره بگه و زیر حرف نمیمونه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

همسرم اینطوریه تیزه و کلا ضریب هوشی خیلی بالایی داره توی همه مسائل مشکلی ندارم باهاش ولی خب نمیشه به راحتی پیچوندش

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهل محدودیت نیست خوبه درکت می‌کنه مثلا همین موردی که گفتی دوستت رو دیدی پا شد رفت اون طرف ولی مراقب باش خاله زنک نباشه مثلا کی سلام کرد پدرت اینو گفت مادرت اخم کرده بود و...

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
نظری نمیشه داد با دو بار بیرون رفتن  ولی خوبه اینکه طرف آدم باهوش و تیز باشه  هم تو زندگ ...

حالا کم کم دارم میشناسم تو خواستگاری خیلی عادی بود ولی الان احساس میکنم خیلی زرنگ‌تره، نگرانی اصلیم اینه از نظر اعتماد به نفس کم بیارم

پسرم شش سالشه خیلی تیز و زبله و به همه چیز  و همه حرفا خوب توجه میکنه خواهرم یه بار گفت من اگه دختر داشتم به پسرت نمیدادمش خیلی زبله هیچی نمیشه ازش قایم و پنهون کرد و پیچپندش  منم گفتم والا حق داری خخخخ

حالا کم کم دارم میشناسم تو خواستگاری خیلی عادی بود ولی الان احساس میکنم خیلی زرنگ‌تره، نگرانی اصلیم ...

نه ببین اولش این حس طبیعیه 

منم وقتی اوایل آشنایی با عشقم بود حس میکردم چقدر جلو تر از منه باهوش تره 

اول که آدم با یه انسان جدبد آشنا میشه اینجور افکار میاد و میره 

بعد کم کم خودت پیشرفت میکنی برای همین میگم آدم های اطراف چند لول بالاتر انتخاب کنید کمال همنچین در من اثر کرد خودمون 

تو هم زمان بده و اصلا بروز نده که اعتماد به نفست تحت تاثیر قرار گرفته که از چشم اون میوفتی 

الان رو اخلاقیات مثله خساست ، رفتار با زیر دست ، رفتار با خانواده خودش و ... اینا تمرکز کن که خیلی مهم تر از تیز بودن و نبودن 

پسرم شش سالشه خیلی تیز و زبله و به همه چیز  و همه حرفا خوب توجه میکنه خواهرم یه بار گفت من اگه ...

خدا حفظش کنه 

کو تا زن گرفتن بهش یاد بده دوست دخترهاش رو در آینده اذیت نکنه و جنتلمن باشه، مردهای این نسل که به فناس تربیتشون