2777
2789

من ب اجبار خانواده چادر میپوشیدم ولی اخرا دیگ خسته شده بودم میرفتم بیرون در میوردم ی روز مامانم تعقیبم کرد دیدتم 

بعد اون روز نشستم منطقی باهاش حرف زدم اینم بگم 18سالمه امسال میرم دانشگا

گفت تا وقتی خونه مایی اختیارت دست ماست وقتی ازدواج کردی اختیارت دست شوهرت دیگ به ما ربطی نداره

من سگم؟

شاید سگم ک الان قلادم دست خانوادمه بعدش شوهرم

گفتم من دیگه نمیپوشم اونام گفتن کلاس زبان  دانشگا هیجا حق نداری بری پول تو جیبی نداری منی که درسام انقدر خوب بود اخر باید ازدواج کنم نگین بخون برو شهر دیگ مطمئنم نمیزارن

گوشی واست نمیخریم شاید همین لپ تابمم بگیرن

خیلی بدبختم

همه دخترا هرچی دوست دارن میپوشن ولی من بدبخت....

حرفای بابامو یادم نمیره...

گفت ما که نمیتونیم بزنیمت با یکی ازدواج کنی انقدر بزنت تا به حرفش گوش کنی...

باورم نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگوش تا 18سالگی اختیارم دستت بود بعدش دیگه اختیارم دست خودمهدو کاری نمیکنم جهنمی بشم فقط پکشش خودمو انتخاب میکنم 

خودهرشوهرمم همین بود اخر سری هم دادنش زن یه طلبه .دختر اصلا چادردوست نداشت بهش گفتن دربیاری خرجو هم نمیدیم .اونم ترسید درنیاورد 

بگوش تا 18سالگی اختیارم دستت بود بعدش دیگه اختیارم دست خودمهدو کاری نمیکنم جهنمی بشم فقط پکشش خودمو ...

همه اینارو گفتم

گفتن تو اخیتارت با ماست ما خرجتو میدیم 

حالم اصلا خوب نیست

انقدر از دیشب گریه کردم نفسم بالا نمیاد

عین مامان و بابای من اونا نمیگفتن چادر بپوش فقط میگفتن جای بدون ما حق نداریربری حتی سر کار میبردنم برگشتن هم میدونستن کی تعطیلم و فاصله بین امدنم رو تخمین میزن دیر میرسیدم واویلا تف تو این تربیتشون بچگی نکردیم ما حیون خونگی بودیم فقط بخاطر فرار از خوناوده ازدواج کردم و چ زجرا ک نکشیدم واقعا نیارید بچه وقتی نمیتونید درس تربیت کنید ناراجت شدم امیدوارم ی بخت خوب نصیبت بشه خواهرم بری و نجات پیدا کنی

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
عین مامان و بابای من اونا نمیگفتن چادر بپوش فقط میگفتن جای بدون ما حق نداریربری حتی سر کار میبردنم ب ...

زورشون ب دخترا میرسه فقط 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
عین مامان و بابای من اونا نمیگفتن چادر بپوش فقط میگفتن جای بدون ما حق نداریربری حتی سر کار میبردنم ب ...

از ازدواج فراری ام

متنفرم تو این سن کم ازدواج کنم چون خیلی ارزوها داشتم

ولی الان خیلی وضعم خرابه

باورم نمیشه منننن دارم به ازدواج میکنم

برای خانوادت متاسفم.رو عقاید خودت محکم بمون...شاید بلخرع کوتاه بیان

خیلی هم مطمئنن دارن منو درست تربیت میکنن

کار درستی میکنن

اگه زنده بمونم کوتاه نمیام

ولی از بین میرم تو دعوا و حرفاشون

همه اینارو گفتم گفتن تو اخیتارت با ماست ما خرجتو میدیم  حالم اصلا خوب نیست انقدر از دیشب گری ...

بگوش باشه پس میرم از راه خلاف پول در میارم ک خرجمو خودم بدم ک اختیارم دست خودم باشه ...اینطور راضی میشی پدر من .بگوش تو وظیفه اته خرجمو بدی تا زمانی مجردم .خودمم یه کار پیدا میکنم کمکت میکنم اما حقپوششم تا زمانی ک مخالف حرف خدا نباشه به خودم ربط داره و مانتویی و و با حجاب بودن هیچ چیز بدی نیست .تعصباتتون رو کنار بزارید

بگوش باشه پس میرم از راه خلاف پول در میارم ک خرجمو خودم بدم ک اختیارم دست خودم باشه ...اینطور راضی م ...

هعی 

از دیشب سرم منت میزارن که خرجمو میدن

میگه من از صب تا بوق سگ میرم سرکار واسه شما

مگه من گفتم منو بدنیاااا بیاریننن

مگه دستتت خودم بوده ک سر خرجم منت میزارین