2777
2789

سلام. بچه ها من بدنم یه طوریه انگار جون ندارم یه بچه دارم یکی هم سقط کردم‌. صبح ک چه عرض کنم بعدازظهرا شبا کلا طول روز بدنم جون نداره بیحالم هرچی قرص ومکمل میخورم فایده نداره.دیگه بدم اومده ازخودم توروخدا بگین چیکارکنم.چه جوری صبحا بیدار شم و حال داشته باشم 

ده شب میخوام دو تا بچه کوچیک دارم پنج صبح بیدار میشم به زندگیم میرسم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بچت میذاره شبا زود بخاب راه حل جادویی وجود نداره 

سه چهار شله ساعت دو میخابیدم صبح زود بیدار میشدم واقعا مذیض بودم افت قند داشتم از زور بیخابی... دیشب دیگ یازده خابیدم صبح یکم شرایطم بهتر بود 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

کم خونی نداری؟ ی چکاب کامل حتما بده

سه شیره اصل بگیر روزی ی قاشق بزن ب آب بخور برا بدن خیلی خوبه قبل خواب سعی کن بیشتر غذاهات گرمیجات باشه والا بیشترمون همینیم چون سردیجات خیلی میخوریم من اگه شب قبل خواب سردیجات بخورم صب ب زور از تو رحتخوابم پا میشم

هیچ راهی نداره جز اینکه صبحا زود بیدار شی بعد از ظهرا نخوابی که شبابتونی زود بخوابی هرروز دوش با آب ...

عزیزم صبحا به زورم شده بیدار میشم مشکلم اینه بدنم جون نداره انگار یه تریلی از روم رد شده