2777
2789

بچها مثلا خبر مرگم اومدم خونه بابام سر یه مسعله یی دعواشون شده که تغصیر بابام هس فک کنم😢

بابام خیلی به داداشم نفرین میکنه 

خیلی بد قلبم تیکه تیکه میشه

داداشمم تو سن حساسیه میترسم بلا

سرخودش بیاره 😭😭😭😭

همش هم سنو سالای داداشمو میزنه

سرش نفرین خیلی بدمیکنه😭😭😭

ای بابا 

وقتی پدرت آرومه حالش خوبه باهاش حرف بزن بگو این جوونه حساسه نگو این حرفارو روحیه اش داغون میشه بلا سر خودش میاره 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ای بابا  وقتی پدرت آرومه حالش خوبه باهاش حرف بزن بگو این جوونه حساسه نگو این حرفارو روحیه اش د ...

یبار داداشم گفته بلا سر خودم میارم الان هی پیشش نفرین میده فلان بشی فلان بشی

منم جونم به برادرام وصله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیگم جوونای امروزی خوبن ها 

ولی پدر مادر ها از روی نا آگاهی خیلی حالشونو بدتر میکنن 

هیچی مثل محبت کردن و درک متقابل باعث جذب بچه ها و جوونا نمیشه 

با نفرین و دعوا و رو سردی نشون دادن فقط بچه ها پنهون کار میشن و دورتر...... 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یبار داداشم گفته بلا سر خودم میارم الان هی پیشش نفرین میده فلان بشی فلان بشی منم جونم به برادرام وص ...

نمیخوام بترسونم ولی میدونی خودکشی چقدر زیاد شده یه نگاه به همین سایت بندازی میبینی جوونا برای این کار چقدر انگیزه دارن

فقط با برادرت و پدرت تو تنهایی صحبت کن