2777
2789
عنوان

بارداری

98 بازدید | 11 پست

سلام مامانای گل مهربون یه سوال من هفته۱۷بارداریمه اصلا حس نمیکنم باردارم سبک سبک ام فقط یه کوچولو شکمم اومده بیرون  حاله های دور سینه ام سیاه شده دیگه هیچی نه نی نی مو حس میکنم نه تکون چیزی نه علائم دیگه ایی  نگرانم به نطرتون عادیه کی حرکت سو تو سکمم حس میکنم دلواپسم  میشه از تجربیات تون بگید

کلا تا 22 هفته زیاد حس نمیکنی 

ن شکم درمیاد نه چیزی

فقط ممکنه ویار داشته باشی همین و همین 

اگ جفتت ک جلو شکمت (جانبی نمیدونم میگفتن یادم نی) باشه حتی کمتر حس میکنی الکی استرس نده ب خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه جانم 

نگرانیت طبیعیه 

من الان بارداری دوممه 

و دقیقا ۱۸ هفته و ۵ روزم بود اولین حرکتش رو حس کردم 

اصلا حرکت بچه فرق میکنه با تکون های معده و روده 

کامل متوجه میشی

واسع من دوبار پشت هم مثل یه ماهی کوچولو سر خورد 

و خوبه که سبکی 

من سر دخترم خیلی سبک بودم 

الان حسابی سنگینم ، حس میکنم یه وزنه ۵۰۰ کیلویی بهم بستن

یجا بشینم دیگه بلند کردنم با خداست 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

عزیزم من الان تو هفته 21 هستم خیلی خیلی کم احساس میکنم اتفاقا امروز با خودم گفتم برم بهداشت ضربان قلبشو چک کنه من پس باید بیشتر نگران باشم . 

بچه اولت اگر هست تکوناشو دیرتر احساس میکنی درضمن من چون جفتم قدامیه تکونای بچه رو  کمتر متوجه میشم چون جفت روبه بچه هست بعد پوست شکم براهمین نمیفهمم

عزیزم من الان تو هفته 21 هستم خیلی خیلی کم احساس میکنم اتفاقا امروز با خودم گفتم برم بهداشت ضربان قل ...

اره جونم بچه اولمه جفت  ام خلفی انشالله  برای شما هم عادبه میگن جفت قدامی کمتر  حرکت نی نی حس میکنن

اره جونم بچه اولمه جفت  ام خلفی انشالله  برای شما هم عادبه میگن جفت قدامی کمتر  حرکت ...

انشالله به سلامتی باشه برامون گلم . نگران نباش تا هفته 21 جا داری برای حرکاتش ک احساس کنی