2777
2789

بچه ها صبح ک همسرم رفت سرکار منم هنوز از رختخوابم بلند نشده بودم 

خواب بیدار بودم طاق باز خوابیده بودم احساس کردم یکی بالاسرمه تا بیام چشمامم رو باز کنم مهلت نداد اومدم روی بدنم 

واییییییی

در گوشم صدای تند تند و بد نفس کشیدنش رو میشنیدم

و مطمئنم مرد بود

بختک بود 

منم چندسال پیش این بلا سرم اومده بود

میدونستم بترسم بدتر اذیتم میکنه

خیلی ریلکس فقط زور میزدم چشمام باز نکنم ک اگه باز میکردم میدیدمش

تو دلم داشتم ایه الکرسی میخونم ک بیشتر سینم رو فشار میداد و نفساش بیشتر شد ولی زود رفت...

منم تا رفت زود دخترمو بیدار کردم

در واحد باز گذاشتم همه برقا روشن کردم😬

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

من چندسال پیش برای اولین بار این اتفاق برام افتاد 

ولی وقتی بلند شد رفت چشمام رو ی کوچولو باز کردم دیدمش ک رو به رو وایستاده بغل جاکفشی

کوتوله بود موهای فرفری لباس ابی فیروزه ای

خلاصه تنها تو خونه بودید طاق باز نخوابید

به پهلو بخوابید

خیلی تجربه بدیع

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندسال پیش برای اولین بار این اتفاق برام افتاد  ولی وقتی بلند شد رفت چشمام رو ی کوچولو باز ...

من خیلی این اتفاق برام افتاده ولی همیشه صبحا وقتی که تنهای تنها تو خونه خواب باشم تو خوابو بیداری. الان چند ساله اینجوری نشدم چون بچه هام هستن. من به شکل شوهرم میدیدم بعد به زور آیت الکرسی می خوندم وقتی ولم میکرد میدیدم بیدار بیدارم بعد اگه دوباره میخوابیدم بازم میومد ولی شما گفتی برای شما کوتوله بوده ترسید😰 

من خیلی این اتفاق برام افتاده ولی همیشه صبحا وقتی که تنهای تنها تو خونه خواب باشم تو خوابو بیداری. ا ...

شبیه شوهرت بشه اون جنه

والا بختک یه کوتوله ایه ک دماغ نداره

ک اکه دماغ داشت ادم خفه میشد وقتی میفته رو ادم

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚