زیبایهمیشهخفته مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 30 عنوان تولد دوستم چی کادو بگیرم؟ 56 بازدید | 12 پست سلام اینو بگم که خیلی صمیمی هستیم و کاملا باهم اوکی ایم اون تولد من واسم ساعت خرید و حالا من موندم که واسه تولدش چی بگیرم براش که هم درخور باشه هم بیشتر از پونصد هزار تومن نشه پولشممنون میشم راهنماییم کنید👀♥️ 1402/05/02 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریونوسوکه عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 1175 من خودم سایه خریدم تولد دوستمولی اگه میخوای بیشتر هزینه کنیاین گوی ها که می چرخن خوبن رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...
sarakhomei عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 718 من باشم براش یه ادکلن میگرم یا نیم ست یا پول نقد میدم نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31906 گوشواره نقره خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
زیبایهمیشهخفته مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 30 من خودم سایه خریدم تولد دوستم ولی اگه میخوای بیشتر هزینه کنی این گوی ها که می چرخن خوبن مرسییی
زیبایهمیشهخفته مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 30 اگه ارایش میکنه لوازم ارایش بخر براش نه کلا اهل آرایش کردن نیست در حد ضد آفتاب و تینت لب میزنه فقطبه هر حال مرسیی💕
ریونوسوکه عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 1175 مرسییی 🤝✨️ رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...
_parmis_m عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 2777 نه کلا اهل آرایش کردن نیست در حد ضد آفتاب و تینت لب میزنه فقط به هر حال مرسیی💕 میتونی اکسسوری براش بخریکتابلباسکیفادکلنباید ببینی به چی علاقه داره 🖤🕊
زیبایهمیشهخفته مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 30 من باشم براش یه ادکلن میگرم یا نیم ست یا پول نقد میدم ادکلن بخام بگیرم خب سلیقه ها متفاوته نیم ست هم قطعا بیشتر از پونصد هزارتومن میشه دیگه که من ندارم😶به هر حال مرسیی💕
زیبایهمیشهخفته مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 30 گوشواره نقره فکر نکنم با این قیمت بشه نقره گرفت هااحتما یا فیک میدن یا عیار بسیار پایین
sarakhomei عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 718 ادکلن بخام بگیرم خب سلیقه ها متفاوته نیم ست هم قطعا بیشتر از پونصد هزارتومن میشه دیگه که من ن ... قربانت بنظرم پول نقد دادن بهتره چون خودش حق انتخاب داره نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31906 فکر نکنم با این قیمت بشه نقره گرفت هاا حتما یا فیک میدن یا عیار بسیار پایین من برا دخترم میخواستم بگیرم ۳۰۰تومنی هم داشت ولی ریز بودی مدل ک اندازشم خوب بود ۵۵۰ بودنقره فروشی ک من میرم همه کاراش عالی و اصل هست بیشترشم خارجیه خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️