2777
2789
عنوان

ایده نذری دادن به بچه ها

364 بازدید | 10 پست

دوستای گلم میخوام برای بچه ها مهد نذری بدم، بنظرتون چی بدم که هم بچه ها دوس داشته باشن هم با فرهنگ عاشورا و نذری دادن آشنا بشن؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  باشم اسنک میدم.یدونه به هر بچه...یا دفتر ومداد وبادکنک

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

لقمه نون پنیر یا رول نون پنیر یا اش  

چیزی که برا بچه ها جذاب باشه، نون پنیر که هرروز دارن میخورن و آشم که هم ریخت و پاش داره برا بچه ها کوچیک هم معمولا  دوس ندارن

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
کاچی شله زرد آش همش خوبه بچه ها هم دوست دارن میتونی در کنارش شکلات هم بهشون بدی

بچه ها زیر شش سالن اینارو از هیئت ها هم میگیرن

من  باشم اسنک میدم.یدونه به هر بچه...یا دفتر ومداد وبادکنک

آره اینا بهتره، پیکسل هم بذارم؟ یا سربند

آره اینا بهتره، پیکسل هم بذارم؟ یا سربند

پیکسل بهتره...

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

چیزی که برا بچه ها جذاب باشه، نون پنیر که هرروز دارن میخورن و آشم که هم ریخت و پاش داره برا بچه ها ک ...

خب میتونی توپک خرمایی درست کنی یا شیرینی دیگه,یا کتاب رنگ امیزی

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

سیب زمینی سرخ شده با سس تو ظرف تک نفره مال اینو هر سال داریم 

یه مدل هم فلافل و سیب زمینی و نان باکت هست 

اسنک 

غذاهای نانی و فانتزی بهترن 

چیزه ماندگار هم به نظرم سربند یا حسین یا از این بازوبندهای کشی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
سیب زمینی سرخ شده با سس تو ظرف تک نفره مال اینو هر سال داریم  یه مدل هم فلافل و سیب زمینی و نا ...

ممنونم عزیزم زحمت کشیدی🌹